Feriebolig i Castelletto Molina i Piemonte

Al Cambio

 
Al Cambio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Cambio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelletto Molina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det naturskønne område Alto Monferrato, der også er kendt for sine gode vine, ligger Al Cambio på en bakke omgivet af vinmarker. I nærheden (3 km) finder man den chamerende by Fontanille, med en utrolig smuk kirke, der troner over markerne. De tætteste større byer herpå er Nizza Monferrato og Acqui Terme.

Vi befinder os mellem vinbyerne Asti og Acqui Terme. Udsigten herfra er betagende, og skønt der findes mange gode vingårde, talrige lækre restauranter og flere spændende kulturbyer i kort afstand, så kan man let risikere at blive hængende ved huset for at nyde udsigten. Huset ligger tilbagetrukket i rolige omgivelser og vejen hertil er ubeskrivelig smuk gennem vinmarkerne.

Læs mere om Al Cambio

Al Cambio åbnede op for gæster i 2002 og har blandt andet indrettet syv meget flotte lejligheder, alle med hver sin farve og blomstret tapet. Stilen er meget smagfuld med antikke detaljer. Her findes fin morgenmadsrestaurant med udendørs overdækket terrasse, parkeringsplads, reception, gratis mountainbikes og en stor have med et svømmebassin på 14 x 6 meter omgivet af liggestole, solvogne og parasoller.

Om lejlighederne skal det bemærkes at de alle er udstyret med lille køkken i skab, store flotte badeværelser, aircondition, satellitfjernsyn og sikkerhedsboks. Flere af dem har egen have eller balkon, mens gæsterne i de andre frit kan vælge sig et bord med stole i den fælles have. Stedet egner sig fortrinsvis til par eller familier med lidt større børn. Nærmeste indkøbsmuligheder er fire kilometer væk, og golfbaner (9 og 18 huller) finder vi henholdsvis 12 og 30 km herfra.

Skjul teksten
 
 
search map