Ferieboliger og hoteller i Castelletto Molina

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Første del af bynavnet stammer fra det latinske castelletum, som betyder "lille borg". Anden del, Molina, er et af de mest almindelige efternavne i området. 

Castelleto Molina som er lillebitte med kun 170 indbyggere, ligger i de nordlige Monferrato-bjergene i fredelige omgivelser omgivet af bølgende bakker med talrige vinmarker. I denne sydlige del af Piemonte på grænsen til Liguriener er der da også gode muligheder for at bruge ferien på vingårdsbesøg. Men derudover er flere interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde. Der er for eksempel ikke mange minutters kørsel til charmerende Acqui Terme, der er kendt for sine kurbade. 

Kort over Castelleto Molina i Piemonte

Du kan klikke på kortet over Piemonte og danne dig et overblik over byen, samt placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger i Castelleto Molina

Er det en ferie i landlig idyl, du søger? Så er Piemontes små, hyggelige middelalderbyer gode rejsemål. I byer som Castelleto Molina er det nemt at glemme hverdagens stress og på kort tid falde ind i en mere afslappet rytme. Du finder naturligvis ikke samme udvalg af ferieboliger disse steder som i Italiens større, populære feriebyer. Til gengæld finder du oftere den særlige atmosfære, som man forbinder med det ægte Italien. 

Du kan nemt tjekke, hvilke ferieboliger der findes i byen og nærområdet ved at brug søgemaskinen her hos In-Italia Rejser. Boligerne, som inkluderer hoteller, ferielejligheder, villaer osv., er alle personligt håndplukket af os.

Læs mere om Castelletto Molina

Skjul teksten
 
 
search map