Hotel i Castelletto d'Orba i Piemonte

Villa Carolina Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du er i Monferrato

Ejendommen ligger inde på Golf Club Villa Carolina, hvilket betyder, at du er omgivet af grønne områder og marker. Her kan du komme ned i gear efter en begivenhedsrig dag, enten på terrassen med noget godt at drikke eller ved poolkanten. Alternativt kan du besøge resortet's SPA, der kan du få massage, koble af i saunaen og i det tyrkiske bad eller slå dig løs i fitnesscenteret.

Området indbyder til en aktiv ferie udendørs, og udover at du har mulighed for at ride og spille golf på en 36 hullers-bane (18 huller på La Marchesa, par 72 mt 6274 og 18 huller på Paradiso, par 72, m 6075), kan du tage hyggelige vandreture, udflugter i cykelsadlen eller med bil. Ca. 2 km fra ejendommen ligger der et vandland, og som gæst på Villa Carolina Resort får du 50% rabat på indgangen. Tal gerne med receptionen, hvis du ønsker at vide mere om green-fees og mulighederne for at svinge golfkøllen.

Tid til at udforske området

Der er så meget at se og lave i Piemonte. Foruden maleriske byer og landsbyer samt vidunderlige vinruter, kan du tage sydpå til den liguriske kyst. Her venter dig et dyp i havet og fisk og skaldyr på bordet som en fin kontrast til Piemontes smukke bagland. Du kan bl.a. besøge Acque Termes historiske centrum, besøge Libarnas udgravningerne, tage tur til den middelalderlige borg i Gavi eller slottet Trisobbio, Roccagrimalda og Taglioli. Et andet populært sted er Serravalle Designer Outlet, et stort shoppingcenter der ligger ca. 30 minutters køretur væk. Men det allerbedste er i virkeligheden at sætte sig i bilen og kører rundt til landsbyerne og nyde udsigterne over vinmarkerne og hasselnødsplantagerne.

Læs mere om Villa Carolina Resort

Det er nemt at spise godt

I Piemonte er det virkeligt nemt at spise og drikke godt. Også på Villa Carolina Resort ligger der en restaurant, St. George, der serverer lækre, traditionelle retter, der er udviklet af køkkenchefen Massimo Mentasti, der fik en Michelinstjerne i 2014. Til god mad hører god vin, og selvfølgelig har du også her en hel del at vælge imellem. Når du syntes, at det er på tide at udvide din horisont lidt, behøver du bare at bevæge dig et par kilometer til den næste restaurant samt bar. Du er i et vinområde, og rundt om i regionen ligger der adskillige vingårde, hvor du kan deltage i vinsmagning med eller uden snacks. Hør i receptionen og så hjælper de dig med forslag.

Komfortabla værelser med balkon

Der er kun 39 værelser på Villa Carolina Resort. De er pænt indrettede og har alle de samme faciliteter så som aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar og badeværelse med bruser og hårtørrer. Dit værelse har balkon og fra superior-værelset har du udsigt over golfbanen.

Værelserne på Villa Carolina Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map