Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kommunen hører til under Città del Vino (vinbyerne), hvilket betyder, at det er med på ruten gennem Italien, der består af landsbyer og byer, der har en ønologisk og gastronomisk historie at fortælle.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En region med mad og vin i fokus

Piemonte er kendt i hele verden for sine flotte vine og sin vidunderlige mad. I Castelletto d'Orba er udbudet dog begrænset, men her ligger en restaurant og et pizzaria at vælge mellem samt et lille supermarked. Flere restauranter finder du i de nærtliggende landsbyer og byer, og for et større udbud kan du tage til Alessandria.

Læs mere om Castelletto d'Orba

En strategisk beliggenhed

Castelletto døOrba har en god beliggenhed, da det ligger nord for Genova og syd for Alessandria. Dette gør, at du kan opleve det bedste af to verdener, nemlig Liguriens smukke kystlinje og Piemontes vidunderlige bagland. Det tager dig ikke mere end ca. 40 minutter med bil til det store blå. Til charmerende Asti er der ca. 63 km og det til hyggelige Alba og det fantastiske område rundt om Neive er der ca 92 km. Acqui Terme, der er kendt for sine termiske bade, ligger kun 26 km væk.

Skjul teksten
 
 
search map