Anmeldelser af La Cascata

 
La Cascata er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cascata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cartosio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Cascata

Læs personlige anmeldelser af La Cascata som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Cascata. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Neel og mand fra Stege boede på La Cascata i Cartosio fra d. 31. juli til d. 2. august 2004.

Hotellet ligger særdeles smukt lige op ad et fjodleje med en lille opdæmning, hvor man bliver lullet i søvn af den stille rislen af det dannede vandfald og poplerne. Dejligt - også her blev vi forkælede af huset, hvor sprogvanskelighederne ikke var nogen hindring (ingen af os taler italiensk, og de talte stort set kun italiensk). Det var især et problem, da jeg ringede og skulle fortælle at vi var forsinkede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map