Hotel i Cartosio i Piemonte

La Cascata

 
La Cascata er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cascata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cartosio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familien Assandri driver hotel og restaurant La Cascata, som de har gjort de sidste 40 år. De har endog også selv bygget store dele af det. Familieoverhovedet er nemlig tømrer, så han har lagt de flotte gulve med lokale træsorter kastanie, eg og akacie, som flere steder ligger i en slags rustikke mosaikker.

For en italiener siger hotellets navn allerede meget om beliggenheden. "Cascata" betyder nemlig vandfald på italiensk, og hotellet ligger da også med en betagende udsigt over floden Erro, der tæt ved har et fald. Oven for og neden for faldet dannes store bassiner, som mange bader i om sommeren. Hvis man ikke gider at bade i floden hver dag, er der kun 35 km til stranden i Ligurien.

Værelserne er nydeligt indrettede og har alle flot badeværelse/toilet, minibar, fjernsyn og terrasse med udsigt over floden og vandfaldet.
Restauranten er velbesøgt af de lokale, der gerne kører en omvej for at spise den gode mad her. Retterne er vellavede, og vinen er god, og så er priserne bestemt til at overkomme!

Læs mere om La Cascata

Skjul teksten
 
 
search map