Anmeldelser af Agriturismo La Margherita

 
Agriturismo La Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carmagnola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Margherita

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Margherita som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Margherita. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Frans og familie fra Rungsted Kyst boede på Agriturismo La Margherita i Carmagnola fra d. 7. til d. 8. juli 2004.

Vi nød opholdet i Carmagnola, men havde bestilt to overnatninger og rejste allerede efter første.....de var simpelthen for stille og roligt til vores temparament! Havde vi kun været to og havde vort hovedformål med besøget været golfspil, så havde forholdene været mere end ideelle. Vi glæder os til at anvende jer igen næste gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map