Anmeldelser af Casa degli Artisti

 
Casa degli Artisti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa degli Artisti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa degli Artisti

Læs personlige anmeldelser af Casa degli Artisti som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa degli Artisti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsefælle fra Løkken boede på Casa degli Artisti i Cardona fra d. 26. april til d. 3. maj 2008.

At kalde Cardona for en by er måske lige voldsomt nok. Cardona er en Frazione, dvs. mindre end en dansk landsby. Så meget desto bedre når man vil have fred og ro. Det var der, plus en vidunderlig natur og omgivelser.
Vi var det meste af ugen de eneste gæster, og det var fint, så meget desto mere service og tættere relationer til værtinden Sonja og sønnen Sandro, som valgte at bruge sin ferie til at hjælpe mor Sonja med at gøre klar til sæsonen. Alt levede op til forventningerne, Sonja er en ørn ud i det Italienske køkkens mange varianter. Piemonte er en foregangsregion ud i det økologiske, som lokalt hedder Biologico. Vi manglede dog olivenolie-producenter. Men der var mange vinproducenter der var biologico. Og der oplever man sand entusiasme, hvilket gør, at vi for første gang har smagt "økovin" der var bedre end ordinært produceret vin. Noget dyrere, men absolut prisen værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map