Hotel i Cardona i Piemonte

Casa degli Artisti

 
Casa degli Artisti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa degli Artisti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kig indenfor hos en ægte kunstnerisk ildsjæl - den kreative, sprudlende og hudløse af slagsen, som der i vore dage kun findes få af. Den sympatiske og imødekommende værtinde Sonja Leimbacher slår dørene op til et spændende hjem, hvor elementer som farvepalet, pensler, atelierstemning og malerier er fremherskende. Rammerne er inspirerende - ude som inde.

Sonja har en skøn 1800-tals ejendom og dejlig stor have med mange hyggekroge, spændende detaljer og havemøbler, der indbyder til ren afslapning. Morgenmaden i de varme måneder indtages også udendørs, hvor man nærmest sidder og ønsker sig, at måltidet ville vare ved resten af dagen - bare for at kunne blive siddende og nyde den rene luft og farven grøn. Inspirationen er glohed.

Læs mere om Casa degli Artisti

Denne cocktail af afslapning og kreativitet er ideel for gæster, som søger inspiration til at digte og male ... kort sagt at skabe. Men der er dog også plads til gæster, som ganske enkelt ønsker at sidde med en god bog i skyggen af et træ. Værtinden Sonja er en kunstnerisk inspirationskilde og maler selv abstrakte billeder med stærke farver - disse aktiviteter foregår som regel udendørs eller i hendes atelier.

Den kreative sjæl Sonja holder malerkurser for alle interesserede (min. to deltagere). Disse kurser løber af stablen fra fredag kl. 20:00 til en velkomstdrink (uden middag) til søndag kl. 16:00 og indeholder overnatning med helpension (inkl. middag lørdag aften) ud over kurset. Deltagerne skaber deres eget kunstværk som et minde efter opholdet. Dette hyggelige og lærerige samvær sker under fredelige forhold. Trafik er der ikke meget af helt herude på landet - den eneste 'støj' i haven er fra planterne og træerne, der gror!

Dobbeltværelse med morgenmad:
Sonja har fem dobbeltværelser, som alle er forskellige og pænt og kunstnerisk indrettede. De har alle badeværelse med bruser og toilet.

Suite med morgenmad:
Der er to suiter i Casa degli Artisti. Den ene har en lille opholdsstue og den anden en fin hems. De har begge eget badeværelse med kar og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map