Anmeldelser af Residenza Patrizia

 
Residenza Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Patrizia

Læs personlige anmeldelser af Residenza Patrizia som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Patrizia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hotel med pool

Vi var virkelig positiv overraskede over hotel efter at have læst flere dårlige anmeldelser herfra.
God velkomst med tysk talende receptionist. Ungerne fløj straks i poolen, som lå perfekt med dejlig udsigt til bjergene. Vandet var måske en anelse koldt, men dejlig forfriskende. Airkonditionen i værelset fungerede perfekt. Værelset var i 2 etager, vi havde nok senge, men manglede en sofa/hyggekrog. Fjernsynet var af ældre dato, men med forskellige tyske og italienske programmer. Internettet virkede desværre ikke på vores værelse, så vi måtte sidde i receptionen og bruge det. I køkkenet var der desværre kun 4 ting af hvert, selvom vi var 5 personer. Hotellets restaurant var vi på lørdag aften, hvor der var arrangeret en kæmpe buffet og en dj, der spillede lidt højt musik. Vi fik, hvad vi kunne spise, men ikke den store madoplevelse.
Ungerne syntes derimod, det var sjovt at danse rundt med de andre børn på hotellet.
Alt i alt havde vi 9 rigtig dejlige dage på hotellet. Synes måske det var lidt dyrt med 12.000 kr, men service, faciliteteter og rengøring var i top, det eneste der trækker lidt fra de 4 stjerner, hotellet har, er den dårlige indretning af hotelværelset, fjernsynet og internettet.

Anbefaling til kommende gæster

Cannobio er en fantastik dejlig og hyggelig by. Der er marked om søndagen indtil kl. 14 og live musik hver aften kl. 21 i byen. Tag op og se den lille by med kirken, man kan se oppe i bjergene fra poolen. Tag til Stresa og sejl til de 3 øer. En køretur på 2 timer til Toce vandfaldene i Formazza, er det hele værd. Og selvfølgelig en tur til Locarno i Schweiz og se det store ørneshow.

Vores favorit restaurant var på campingpladsen (med poolen) ved siden af hotellet, hvor vi spiste 3 gange. Spaghetti med kæmpe rejer og hvidløg samt pizza med pomfrites og pølse. Der var en legeplads i nærheden af restauranten, hvor ungerne kunne lege, imens vi nød resten af vinen.

Residenza Patrizia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residenza Patrizia
Standard toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Carsten og familie fra Frederikssund boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 7. til d. 10. juli 2010.

Residenza Patrizia i Cannobio ved Lago Maggiore, var en skøn start i et meget smukt område - vi blev lidt røde af den skønne sol og nød den fine by.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lisbet og familie fra Risskov boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Det var 3. gang, vi boede på Patrizia, og som den første gang, vi var der, havde de ikke den lejlighed, vi havde bestilt. Men, det havde da en suite til os - også som første gang. Ordet "suite" betyder åbenbart, at så er alt OK. Lejligheden var i 2 etager - ikke særlig hyggelig og det ene rum var slet ikke indrettet (var også uden vindue). Desværre var der heller ikke altan eller veranda, som ellers er et must, da lejligheden var meget mørk. Nå, men det var da luksusproblemer - noget andet var, at køleskabet varmede. Da jeg fortalte dem det, troede de ikke på det. Fryseren skulle bare afrimes. Al vores mad blev stillet på bordet (da vi ikke var hjemme) og så blev der afrimet. Det hjalp lidt på køleskabstemperaturen - men ikke på fryseren - og mælken blev sur....... Næste dag opdagede vi en stor pøl vand på gulvet og jeg sagde det i receptionen. 5 min. efter stod der to rengøringspiger med kost og spand og sagde, jeg havde spildt på gulvet. Nej, det kunne jeg da selv tørre op - airconditionen løb læk. Så fik de travlt med spande og klude og tilkaldte en tekniker. Han kiggede og kiggede og rystede på hovedet. Efter et stykke tid lukkede han lemmen igen og så måtte det åbenbart være det. Efter flere ophold i Toscana og Piemonte er det efterhånden Piemonte omkring Asti og Alba, vi foretrækker. Stemningen er ikke så "turistet" og italienerne giver sig tid til at snakke med os - og med engelsk og fingersprog og lidt italienske brokker går det helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og Kurt fra Ballerup boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Cannobio er en dejlig middelalderby, hvor også teenagere nyder at slentre langs søen.
Ærgerligt hotellets placering ikke giver mulighed for søudsigt, når nu området er så fantastisk smukt. Selve hotellet er vældig pænt, dog savnede de unge en form for "frokost"-restaurant (burger, toast ell. lign). Lejligheden var pæn og rengøringen 3 gange om ugen tilfredsstillende. Sovesofaen i stuen er ikke særlig komfortabel at sove på. Der er stort marked i byen søndag formiddag og Fox-Town i Mendrisio er et stort outlet-center

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lise-Lotte ogfamilie fra Næstved boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 1. til d. 4. juli 2009.

Vi har ikke det store at tilføje. Alt har været som det skulle være med pil opad. Vi har benyttet jeres tur/oplevelses forslag. Det har været som beskrevet. Vi planlægger allerede næste gang. Her er jeres internetside en stor inspiration. Vi har med stort held rejst midt i ugen denne gang. Til et sted nordligere (Cannobio) i tre dage før hovedrejsemålet ved Bergeggi. Det er mindre stressende at rejse på 3 eller 4 ferie dag. I Tyskland er der ligeledes mindre trafik på hverdage. Som et tip til fremtidige rejsende på den Italienske ligura. Brug weekenderne til at slappe af. At kører øst/vest på liguraen er træls med trafik og ingen parkering. Planlæg jeres udflugter på hverdage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Torben Jung og famile fra Slagslunde boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi var vældig glade for området, hotellet og værelset. Cannobio er en rigtig dejlig by, og meget børnevenlig. Eneste lille mangel er, at det kunne være rart med tøjvaskefaciliteter på hotellet eller et sted i byen, når man som os er væk i to - tre uger ialt. Vi gik over og brugte vaskemaskiner på campingpladsen ved siden af, men det var vidst ikke helt efter bogen, men det gik ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familien fra Odense boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en rigtig god ferie i Italien. Ankom dog i regnvejr, men efter 1½ dag klarede det op og resten af ugen var god. Det er jo ikke meget varmt som længere sydpå, men det er tilpas til man også gider andet end at ligge ved poolen.

Vi syntes at Nord Italien er noget af det smukkeste og hele området omkring Maggioresøen og Comosøen kan virkelig anbefales. Cannobio er en meget smuk by med gode restauranter og butikker og meget smuk beliggenhed ved søen. Selve hotellet var også rigtig godt, det var pænt og nyt og med god beliggenhed meget tæt på søen og byen.

Vi kan helt klart anbefale feriestedet til andre og kun ønske dem god tur til det smukke Nord Italien :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien fra Søborg boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Hotellet fint og flot, velfungerende, bilen holder i garage ub. og meget fin service og glade hotelpersonale. Området er smukt med bjergene, og søen Lago Maggiore er flot at sidde og kigge ud på, mens man nyder en dejlig middag på en af de mange supergode restauranter som findes i Cannobio. Kan anbefale en tur til byen Stresa, og tage en sejltur ud til de mange små smukke Øer. Ellers er der kort afstand til Schweiz, 15 min kørsel, hvor et besøg i den smukke og hyggelige by Ascona varmt kan anbefales, både for shopping og frokost/middag. Cannobio fremgår som mindre turistet og fredfyldt, til god afslapning / afstressning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tina og familien fra Karlslunde boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Cannobio og området omkring er helt i top - hyggeligt og italiensk, ikke for turistet.

Lejligheden var kæmpestor, men istedet for al den plads indenfor, skulle man ofre noget plads til en altan.
Hotellet skulle også tage og tjekke deres emhætte/udluftningssystem, da der hver eftermiddag/aften kom lugt fra andres mad gennem vores emhætte. Det lugtede som om, der lå en gammel frturestegt fiskefilet i emhættesystemet. Det hjalp dog lidt at tænde vores emhætte - så strøg noget af lugten videre til naboen.

Lejlighederne og hotellet var helt OK bortset fra ovenstående. Hotellet burde dog tænke over, hvordan man slipper for "tyskertilstandene" med håndklædespærring af solsengene allerede fra kl. 8 om morgenen. Vi lå ved poolen en formiddag, og så slet ikke nogen på de reserverede solstole før da vi gik omkring kl. 13.30 - pinlig opførsel.

Vi havde en dejlig ferie på trods af ovenstående sure opstød:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map