Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Residenza Patrizia

 
Residenza Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza Patrizia er et moderne, flot feriecenter, beliggende i udkanten af den hyggelige og fredelige by Cannobio, nord for Verbania. Der er ca. 300 meter til søen og en dejlig strand, og 600 meter til byen, hvor du finder caféer, spisesteder og butikker. Der findes ligeledes et minimarked ca. 200 meter derfra. Mellem søen og feriecentret går en befærdet vej, men trafikken høres næsten ikke på fællesområderne.

Poolen er opvarmet

Poolen (med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole samt bar) er Residenza Patrizias største udendørs attraktion. Det 34 meter lange bassin er åbent fra maj til september (dog afhængigt af vejrforhold) og opvarmes. Bassinet er delvist dækket og delvist helt udendørs.

Læs mere om Residenza Patrizia

Restaurant og et utal af faciliteter

Her er reception døgnet rundt (internetadgang mod betaling), fjernsynstue, garage og bar. Den hyggelige restaurant "La Riva" finder inspiration i søens traditioner og dens fiskeretter, men serverer også de mere kendte italienske retter. Restauranten tilbyder udendørs servering, og om aftenen kan man sidde og hygge sig i baren.

Frisk dig op i fitnesscentret eller i saunaen

Til dem, der ønsker flere aktiviteter, tilbydes fitnesscenter åbent fra kl. 09:30 til kl. 18:30(mod betaling) med sauna og tyrkisk bad. Ca. 100 meter herfra ligger desuden en tennisklub, hvor det er muligt at benytte sig af banerne mod betaling.

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er lyse, pæne og rummelige. De er alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn, aircondition og tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab. Selvom søen ligger tæt på, er der dog ikke søudsigt fra lejlighederne.

Lejlighederne på Residenza Patrizia

Standard etværelseslejlighed med 2 sovepladser

er ca. 25 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og opholdsrum med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Standard toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser

er ca. 40 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og spiseområde, samt natområde med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Confort toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser

er ca. 47 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og spiseområde, samt natområde med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Hotel Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Populært i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map