Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Residenza Patrizia

 
Residenza Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza Patrizia er et moderne, flot feriecenter, beliggende i udkanten af den hyggelige og fredelige by Cannobio, nord for Verbania. Der er ca. 300 meter til søen og en dejlig strand, og 600 meter til byen, hvor du finder caféer, spisesteder og butikker. Der findes ligeledes et minimarked ca. 200 meter derfra. Mellem søen og feriecentret går en befærdet vej, men trafikken høres næsten ikke på fællesområderne.

Poolen er opvarmet

Poolen (med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole samt bar) er Residenza Patrizias største udendørs attraktion. Det 34 meter lange bassin er åbent fra maj til september (dog afhængigt af vejrforhold) og opvarmes. Bassinet er delvist dækket og delvist helt udendørs.

Læs mere om Residenza Patrizia

Restaurant og et utal af faciliteter

Her er reception døgnet rundt (internetadgang mod betaling), fjernsynstue, garage og bar. Den hyggelige restaurant "La Riva" finder inspiration i søens traditioner og dens fiskeretter, men serverer også de mere kendte italienske retter. Restauranten tilbyder udendørs servering, og om aftenen kan man sidde og hygge sig i baren.

Frisk dig op i fitnesscentret eller i saunaen

Til dem, der ønsker flere aktiviteter, tilbydes fitnesscenter åbent fra kl. 09:30 til kl. 18:30(mod betaling) med sauna og tyrkisk bad. Ca. 100 meter herfra ligger desuden en tennisklub, hvor det er muligt at benytte sig af banerne mod betaling.

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er lyse, pæne og rummelige. De er alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn, aircondition og tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab. Selvom søen ligger tæt på, er der dog ikke søudsigt fra lejlighederne.

Lejlighederne på Residenza Patrizia

Standard etværelseslejlighed med 2 sovepladser

er ca. 25 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og opholdsrum med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Standard toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser

er ca. 40 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og spiseområde, samt natområde med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Confort toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser

er ca. 47 m² og består af opholdsstue med tekøkken (med to elektriske plader, mikrobølgeovn og køleskab) og spiseområde, samt natområde med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Patrizia

Læs personlige anmeldelser af Residenza Patrizia som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Patrizia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hotel med pool

Vi var virkelig positiv overraskede over hotel efter at have læst flere dårlige anmeldelser herfra.
God velkomst med tysk talende receptionist. Ungerne fløj straks i poolen, som lå perfekt med dejlig udsigt til bjergene. Vandet var måske en anelse koldt, men dejlig forfriskende. Airkonditionen i værelset fungerede perfekt. Værelset var i 2 etager, vi havde nok senge, men manglede en sofa/hyggekrog. Fjernsynet var af ældre dato, men med forskellige tyske og italienske programmer. Internettet virkede desværre ikke på vores værelse, så vi måtte sidde i receptionen og bruge det. I køkkenet var der desværre kun 4 ting af hvert, selvom vi var 5 personer. Hotellets restaurant var vi på lørdag aften, hvor der var arrangeret en kæmpe buffet og en dj, der spillede lidt højt musik. Vi fik, hvad vi kunne spise, men ikke den store madoplevelse.
Ungerne syntes derimod, det var sjovt at danse rundt med de andre børn på hotellet.
Alt i alt havde vi 9 rigtig dejlige dage på hotellet. Synes måske det var lidt dyrt med 12.000 kr, men service, faciliteteter og rengøring var i top, det eneste der trækker lidt fra de 4 stjerner, hotellet har, er den dårlige indretning af hotelværelset, fjernsynet og internettet.

Læs mere

Carsten og familie fra Frederikssund boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 7. til d. 10. juli 2010.

Residenza Patrizia i Cannobio ved Lago Maggiore, var en skøn start i et meget smukt område - vi blev lidt røde af den skønne sol og nød den fine by.

Læs mere

Lisbet og familie fra Risskov boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Det var 3. gang, vi boede på Patrizia, og som den første gang, vi var der, havde de ikke den lejlighed, vi havde bestilt. Men, det havde da en suite til os - også som første gang. Ordet "suite" betyder åbenbart, at så er alt OK. Lejligheden var i 2 etager - ikke særlig hyggelig og det ene rum var slet ikke indrettet (var også uden vindue). Desværre var der heller ikke altan eller veranda, som ellers er et must, da lejligheden var meget mørk. Nå, men det var da luksusproblemer - noget andet var, at køleskabet varmede. Da jeg fortalte dem det, troede de ikke på det. Fryseren skulle bare afrimes. Al vores mad blev stillet på bordet (da vi ikke var hjemme) og så blev der afrimet. Det hjalp lidt på køleskabstemperaturen - men ikke på fryseren - og mælken blev sur....... Næste dag opdagede vi en stor pøl vand på gulvet og jeg sagde det i receptionen. 5 min. efter stod der to rengøringspiger med kost og spand og sagde, jeg havde spildt på gulvet. Nej, det kunne jeg da selv tørre op - airconditionen løb læk. Så fik de travlt med spande og klude og tilkaldte en tekniker. Han kiggede og kiggede og rystede på hovedet. Efter et stykke tid lukkede han lemmen igen og så måtte det åbenbart være det. Efter flere ophold i Toscana og Piemonte er det efterhånden Piemonte omkring Asti og Alba, vi foretrækker. Stemningen er ikke så "turistet" og italienerne giver sig tid til at snakke med os - og med engelsk og fingersprog og lidt italienske brokker går det helt fint.

Læs mere

Annette og Kurt fra Ballerup boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Cannobio er en dejlig middelalderby, hvor også teenagere nyder at slentre langs søen.
Ærgerligt hotellets placering ikke giver mulighed for søudsigt, når nu området er så fantastisk smukt. Selve hotellet er vældig pænt, dog savnede de unge en form for "frokost"-restaurant (burger, toast ell. lign). Lejligheden var pæn og rengøringen 3 gange om ugen tilfredsstillende. Sovesofaen i stuen er ikke særlig komfortabel at sove på. Der er stort marked i byen søndag formiddag og Fox-Town i Mendrisio er et stort outlet-center

Læs mere

Lise-Lotte ogfamilie fra Næstved boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 1. til d. 4. juli 2009.

Vi har ikke det store at tilføje. Alt har været som det skulle være med pil opad. Vi har benyttet jeres tur/oplevelses forslag. Det har været som beskrevet. Vi planlægger allerede næste gang. Her er jeres internetside en stor inspiration. Vi har med stort held rejst midt i ugen denne gang. Til et sted nordligere (Cannobio) i tre dage før hovedrejsemålet ved Bergeggi. Det er mindre stressende at rejse på 3 eller 4 ferie dag. I Tyskland er der ligeledes mindre trafik på hverdage. Som et tip til fremtidige rejsende på den Italienske ligura. Brug weekenderne til at slappe af. At kører øst/vest på liguraen er træls med trafik og ingen parkering. Planlæg jeres udflugter på hverdage.

Læs mere

Torben Jung og famile fra Slagslunde boede på Residenza Patrizia i Cannobio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi var vældig glade for området, hotellet og værelset. Cannobio er en rigtig dejlig by, og meget børnevenlig. Eneste lille mangel er, at det kunne være rart med tøjvaskefaciliteter på hotellet eller et sted i byen, når man som os er væk i to - tre uger ialt. Vi gik over og brugte vaskemaskiner på campingpladsen ved siden af, men det var vidst ikke helt efter bogen, men det gik ;-)

Læs mere
 
search map