Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Residence Hotel Garden

Pris fra pr. pers.
 
Residence Hotel Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Hotel Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Cannobio her
Henter indhold

Hvis sulten skulle melde sig, og du ikke ønsker at gå/køre ind til centrum af Cannobio (ca. 1 km), så ligger der desuden et pizzeria ved siden af.

13 lejligheder med balkon

Her i lejlighedskomplekset finder du reception, 13 lejligheder med balkon fordelt på 4 etager (de øverste etager har udsigt over Maggioresøen), elevator og læsesal. Lejlighederne ligger lidt tilbagetrukket fra kystvejen, men man bør dog beregne lidt trafikstøj fra kystvejen, som nordpå fører til Schweiz og sydpå til Cannobio centrum. Der er gratis parkering på stedet og adgang til vaskeri.

Etværelseslejlighed til 2 personer
- Opholdsstue med dobbeltsovesofa, telefon, satellit-tv, værdiboks og køkkenhjørne (to kogeplader) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Lejlighederne har balkon og enkelte af dem søudsigt.
Toværelseslejlighed til 4 personer
- Opholdsstue med dobbeltsovesofa, telefon, satellit-tv, værdiboks og køkkenhjørne (to kogeplader) samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Lejlighederne har balkon og enkelte af dem søudsigt.

 
 

Lignende boliger

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Dependance Villa Maria

Stresa, Piemonte

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Piemonte

search map