Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Residence Hotel Garden

 
Residence Hotel Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Hotel Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis sulten skulle melde sig, og du ikke ønsker at gå/køre ind til centrum af Cannobio (ca. 1 km), så ligger der desuden et pizzeria ved siden af.

13 lejligheder med balkon

Her i lejlighedskomplekset finder du reception, 13 lejligheder med balkon fordelt på 4 etager (de øverste etager har udsigt over Maggioresøen), elevator og læsesal. Lejlighederne ligger lidt tilbagetrukket fra kystvejen, men man bør dog beregne lidt trafikstøj fra kystvejen, som nordpå fører til Schweiz og sydpå til Cannobio centrum. Der er gratis parkering på stedet og adgang til vaskeri.

Læs mere om Residence Hotel Garden

Etværelseslejlighed til 2 personer
- Opholdsstue med dobbeltsovesofa, telefon, satellit-tv, værdiboks og køkkenhjørne (to kogeplader) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Lejlighederne har balkon og enkelte af dem søudsigt.
Toværelseslejlighed til 4 personer
- Opholdsstue med dobbeltsovesofa, telefon, satellit-tv, værdiboks og køkkenhjørne (to kogeplader) samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Lejlighederne har balkon og enkelte af dem søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Hotel Garden

Læs personlige anmeldelser af Residence Hotel Garden som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Hotel Garden. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lille 2 værelse med sparsomt køkken

Venlig modtagelse, Hotel ligger godt placeret i forhold til at gå ned i Cannobio.
Vi havde værelse på 2 sal og følte os en smule glemt inde på vores terrasse hvor der kun var sol få timer om formiddagen. P.g.a beliggenhed bag høje træer. Meget lydt i hotellet hvilket ikke var den store gene for os da vi en del af tiden havde hele hotellet for os selv.
jeg vil mene at pris måske var en lille smule i overkanten i forhold tilden leverede vare. Men stedet var egentligt meget præcist beskrevet af In-Italia.

Læs mere

Claus og rejsefælle fra Hellerup boede på Residence Hotel Garden i Cannobio fra d. 18. til d. 25. maj 2011.

Cannobio var en oplevelse, som vi vil huske.
Vi har haft Gardersøen og Toscana, som vores feriemål i mange år, så norditalien er kendt.
Cannobio området, er helt perfekt til afslapperferie.
Kan anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Hotel Garden

Læs mere
 
search map