Anmeldelser af Hotel Pironi

 
Hotel Pironi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pironi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Pironi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pironi som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pironi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et nydelig sted ved Maggiore sjøen

Et flott opp-pusset hotel meg god betjening og service.

Anbefaling til kommende gæster

Lån sykler på hotellet og kast deg på sykkelen til Sveits. Mye trafikk med trange veier til grensen. etter grensen er det fortau som med fordel kan brukes.

Hotel Pironi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Pironi
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tina og familie fra Fredericia boede på Hotel Pironi i Cannobio fra d. 17. til d. 22. juli 2010.

Hotel Pironi er jo et sted der emmer af historie. Et enestående hotel som man kun kan forelske sig i, i det øjeblik man træder ind af døren. Hotellet har utrolig meget charme, specielt reseptionen og morgenmadsrestauranten er ubeskrivelig. Selve morgenmaden var rigtig god, kæmpe buffet og derudover kunne man vælge mellem forskellige æggeretter. Personalet er super i mødekommende og hjælpsomme. Vi havde købt utrolig meget ost og skinke som vi ikke kunne have på værelset. Det tog de bare ned i køkkenet uden problemer og sådan var det hele vejen igennem. Hotellet ligger jo midt inde i Cannobio, så det var dejligt nemt om aftenen. Selve Cannobio har et stort udbud af restauranter, og er en rigtig dejlig og hyggelig by. Vi benyttede os flittigt af den dejlige pool på Hotel villa Belvedere. Det tog kun 10 min at gå dertil. En lille gåtur op gennem byen. Vi var der i 5 dage og det var passende. Efter vores mening kan Pironi og deres personale ikke få ros nok, og vi vil helt klart vende tilbage. Det er jo et godt sted at gøre holdt, hvis man skal køre længere ned i

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anette og rejsefælle fra Taastrup boede på Hotel Pironi i Cannobio fra d. 22. til d. 29. september 2008.

Efter at have set billederne var vi lidt bange for, at vores forventninger var for høje. Det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Ved ankomst fik vi fremvist 4 forskellige værelser som vi kunne vælge imellem. Vi valgte et værelse med balkon og udsigt over søen. Atmosfæren på hotel Pironi er venlig og afslappet, og der var ikke en finger at sætte på noget. Hyggeligt var det også, at der på ankomstdagen om eftermiddagen var sat kager frem og lagt et lille velkomstbrev, ligesom der flere dage lå chokolade på hovedpuden når vi kom hjem om eftermiddagen. Vi fik en god hjælp da vi besluttede at bryde op en dag før tid for at kunne nå vores fly hjem fra Malpensa lufthavn. Vi fik udskrevet beskrivelser af et antal hoteller nær lufthavnen og en kørselsanvisning blev også printet til os.
Cannobio er en dejlig by - lige tilpas stor nok til at to voksne kan tilbringe en uge med at udforske den. En tur op langs floden i den nordlige del af byen kan anbefales. Hvis man går forbi campingpladsen og over hængebroen, så fortsæt dog ikke for langt langs floden. Stien ender nemlig ved en kirke, som ovenikøbet var lukket. Og så er der altså langt hjem til byen igen. Cannobio og hotel Pironi er absolut et besøg værd !!Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anton fra Agedrup boede på Hotel Pironi i Cannobio fra d. 24. til d. 26. juli 2008.

Mht. Cannobio og specielt hotel Peroni var der tale om en overraskelse og ikke mindst eksklusiv oplevelse. Billedmaterialet står slet ikke mål med virkelighedens oplevelser. At standarden og serviceniveauet er så højt som tilfældet var, skal opleves og er vel også svært at gengive i billedmateriale mv. Så tag til hotel Pironi (husk at få et værelse med udsigt over søen – det havde vi) og bliv forkælet og lad nethinden og sjælen nyde hotellet. Et formidabelt afsæt for yderligere oplevelser i lokalområdet. Byen Cannobio har satset på kvalitet og ved mine løbeture rundt i lokalområdet kunne jeg konstatere, at campingfolket er der afgjort også tænkt på. Søen, elven, byens havnepromenade, baglandet med en krævende golfbane samt landskabet i området giver masser af muligheder for aktiviteter.
To dage var for lidt, men vi vidste ikke at byen/området havde så meget at byde på. To dage mere ville have været fint

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og familie fra Kolding boede på Hotel Pironi i Cannobio fra d. 22. til d. 24. juli 2008.

Det er et fantastisk sted med en rigtig dejlig atmosfære. Værelserne – de 2 vi havde – var helt perfekte, med balkon og søudsigt – super! Et sted vi helt klart vil vende tilbage til. Selv det med swimmingpoolen som ligger ca. en kilometer derfra på et andet hotel – Park Hotel Villa Belvedere – fungerede fint. Hvis man går op igennem gågaderne og til sidst op af en lille sti, kommer man nemt dertil. Swimmingpoolen er af høj standard – håndklæder udleveres og solvogne af god kvalitet forefindes. Byen Stresa er en udflugt værd.
Vi er ovenud tilfredse med den behandling vi har fået hos In-Italia - alt klappede. Normalt ville vi selv bestille direkte via Internettet, men når vi skal til Italien næste gang, vil vi højst sandsynligt bruge In-Italia som ”mellemmand” igen. Det er en stor fordel at medarbejderne her kender de hoteller mm. de tilbyder. Det betyder at ferien kan komme så tæt som muligt på det forventede. Jeg var lidt skeptisk omkring prisen, men når man checker prisniveauet direkte hos hotellerne er der kun ubetydelige differencer. Godt gået In-Italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og hendes mand fra Skagen boede på Hotel Pironi i Cannobio fra d. 15. til d. 17. maj 2008. Inden da boede de i Piazzo (Trentino) og i vinområdet Langhe i Piemonte.

Jeg vil bare lige sige at vi har haft en helt fantastisk tur til Italien, og på de hoteller vi boede var der sød og venlig betjening værelserne var rene, pæne og fantastisk charmerende, ikke mindst det sidst hotel (Hotel Pironi) i Cannobio - jeg har aldrig har set magen til. Tak for og god betjening fra jeres side ... også da vi opdagede, at vi havde glemt vores pas i boksen på Albergo Castiglione i Langhe-området ... og stod i Cannobio (Maggioresøen).

Hotellet i Piazzo (Trentino) var noget helt særligt og vi var eneste gæster - og fik en fantastisk betjening, den restaurant, og det mad vi fik, var for guder. Kan I få sendt flere gæster derned, jeg vil sige det nok ikke skal være børnefamilier, men 2 mennesker som har lyst til hinandens selskab i fantastiske omgivelser. Vi gik dejlige ture i naturen. Jeg kunne skrive side op og side ned om alle vores gode oplevelser.

Tak for jeres hjælp til en rigtig god ferie. Vi vender forhåbentlig snart tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map