Hotel i Cannobio ved Maggioresøen

Hotel Pironi

Pironis historiske saloner Hvem skulle tro, at loggia'en gemmer sig bag trædøren? Skøn loggia med historisk vingesus Alle værelser er i varme nuancer
 
Hotel Pironi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pironi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Pironi har til huse i en usædvanligt smuk bygning fra 1400-tallet midt i den karakterfulde historiske by Cannobio, ganske få meter fra Maggioresøens bred. Oplevelsen på dette forhenværende tilholdssted for franciskanermunke er total og det lille intime hotel formår i høj grad at formidle stedets charme og indre ro til deres gæster.

Velkommen til Hotel Pironi

Når du ankommer til Hotel Pironi standser du automatisk op og trækker vejret dybt, for ingen kan være i tvivl om stedet historiske magi og vigtighed. Bygningens spændende geometriske form, den lille fontæne og arkadebuerne er alle elementer, som hilser gæsterne velkommen til en særlig verden af gæstfrihed og husfred.

Læs mere om Hotel Pironi

Øjet ser straks den nænsomme restaurering

Hotellet er nøje og nænsomt restaureret i dyb respekt for stedets historiske værdi og dets arkitektur. Selv hotellets elevator gemmer sig bag en smuk trædør fra fordums tid (1600-tallet) og er meget elegant integreret i helheden.

Stemningsfulde fællesområder

Først bliver gæsterne modtaget og budt velkommen i den hyggelige reception, hvor der iøvrigt også findes trådløst internet. Efter man er blevet anvist sit værelse, er man velkommen til at benytte sig af fællesområderne: en skøn pejsestue, et lille lukket gårdmiljø og en moderne nyåbnet frokostrestaurant.

Du kan benytte pool på hotel ca. 1 km væk

Ejerne af Hotel Pironi ejer også et nærliggende hotel Park Hotel Villa Belvedere, hvor Pironis gæster frit kan benytte sig af swimmingpoolen (åben fra 11.30 - 19.00) og den dejlige have med liggestole og legeområde - afstanden er ca. 1 km. Ud over muligheden for at tage sig en dukkert i den nærliggende pool tilbyder Hotel Pironi også gratis cykelleje.

12 skønne værelser, der alle er forskellige

De 12 værelser er alle forskellige i form og udtryk, men de varme farver og den gode smag er gennemgående. Stilen er elegant og med mange antikke møbler. Værelserne har desuden det særlige karaktertræk, at badeværelserne (pæne og særdeles velholdte) er et slaraffenland for retro-elskere: de små gule, brune og grønne klinker er uændrede siden 1960'erne.

Værelserne er fordelt på tre etager og har alle forskellige fortrin i form af fx balkon, hvælvet loggia med freskomalerier, udsigt til søen eller til den gamle bydel, niveaudeling eller hyggekrog. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med toilet og enten bruser eller badekar, tv, telefon, minibar og værdiboks.

3 af værelserne har indvendige trapper (til og fra badeværelset) og egner sig således ikke til gangbesværede gæster. Tresengsværelset har hems, hvor den tredje seng står, mens firesengsværelset har to soveafdelinger. Disse værelser har ikke balkon.

Dine parkeringsmuligheder

Ved ankomsten er det tilladt at parkere kortvarigt på pladsen nede ved søen for at bære bagagen ind på hotellet. Den gamle bydel er nemlig heldigvis bilfri. Hotellet tilbyder enten gratis parkering på en åben p-plads eller garageparkering mod tillæg. Begge parkeringsmuligheder er ca. 200 m fra hotellet. Morgenmad serveres som buffet i morgenmadssalonen.

Skjul teksten
 
 
search map