Hotel i Cannobio ved Maggioresøen

Hotel Patrizia

 
Hotel Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Patrizia er en del af et moderne, flot feriecenter, som ligger i udkanten af Cannobio, nord for Verbania. Der er ca. 300 meter til søen og en dejlig strand, og 600 meter til byen, hvor du finder caféer, spisesteder og butikker. Der findes ligeledes et minimarked ca. 200 meter derfra. Mellem søen og feriecentret går en befærdet vej, men trafikken høres næsten ikke på fællesområderne.

Poolen er opvarmet

Poolen (med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole samt bar) er Hotel Patrizias største udendørs attraktion. Det 34 meter lange bassin er åbent fra maj til september (dog afhængigt af vejrforhold) og opvarmes. Bassinet er delvist dækket og delvis helt udendørs.

Læs mere om Hotel Patrizia

Restaurant og et utal af faciliteter

Her er reception døgnet rundt (internetadgang mod betaling), fjernsynstue, garage og bar. Den hyggelige restaurant "La Riva" finder inspiration i søens traditioner og dens fiskeretter, men serverer også de mere kendte italienske retter. Restauranten tilbyder udendørs servering, og om aftenen kan man sidde og hygge sig i baren.

Frisk dig op i fitnesscentret eller i saunaen

Til dem, der ønsker flere aktiviteter, tilbydes fitnesscenter (mod betaling) med sauna og tyrkisk bad der er åbent fra kl. 09:30 til kl. 18:30. Ca. 100 meter herfra ligger desuden en tennisklub, hvor det er muligt at benytte sig af banerne mod betaling.

Rummelige værelser

Værelserne er alle lyse, pæne og rummelige. De er forskellige i farver og udtryk. De er alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn og aircondition. Badeværelset, som er elegant indrettet, råder over brusekabine med vandmassage.

Skjul teksten
 
 
search map