Hotel i Cannobio ved Maggioresøen

Hotel Cannobio

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Cannobio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cannobio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Cannobio her
Henter indhold

Med sin enestående beliggenhed i første række helt ned til Maggioresøen og midt i Cannobios stemningsfulde centrum er elegante Hotel Cannobio en perle med stort P. På dette fire-stjernede hotel kan man bestille garage, og når man træder ud ad hoveddøren, står man midt på søpromenaden på den livlige plads Piazza Vittorio Emanuele III.

Privat søstrand

Gæsterne kan benytte Hotel Campagnas private strand lige nord for byen, og ellers finder man en søstrand (Lido di Cannobio) ca. 250 m fra hotellet.

Du kan få serveret et let måltid på hotellet

Hotellet har en skøn lille taverna La Scala, altså en hyggelig bar, hvor der er servering indendørs såvel som udendørs i de behagelige sommermåneder. Værelserne er fordelt på 4 etager, og de har alle udsigt over Maggioresøen og lystbådehavnen. Der er naturligvis elevator på hotellet.

Dobbeltværelse Standard med søudsigt
- Seks elegante værelser med satellit-tv og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser har søudsigt men ikke balkon. Her er det ikke muligt med ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med søudsigt
- Ni elegante værelser med satellit-tv og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser er lidt større end standardværelserne og har søudsigt (tre af dem har balkon) - tre af dem ligger oppe på kvisten med synlige træbjælker i loftet. Her er det muligt med en ekstra opredning i enkelte værelser.

Junior Suite med søudsigt
- To rummelige og elegante værelser på 1. sal med satellit-tv og badeværelse med toilet og jacuzzi. Junior Suiterne har søudsigt og balkon. Her er det muligt med en ekstra opredning.
Suite med søudsigt
- En elegant suite på 1. sal på ca. 34 m² med satellit-tv og hele to badeværelser med toilet og bruser. Suiten har to afdelinger og søudsigt (ingen balkon). Her er det muligt med to ekstra opredning.

 
 

Lignende boliger

Hotel Pironi

Cannobio, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Grand Hotel Bristol

Stresa, Piemonte

Populært i Piemonte

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

search map