Hotel i Cannobio ved Maggioresøen

Hotel Cannobio

 
Hotel Cannobio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cannobio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin enestående beliggenhed i første række helt ned til Maggioresøen og midt i Cannobios stemningsfulde centrum er elegante Hotel Cannobio en perle med stort P. På dette fire-stjernede hotel kan man bestille garage, og når man træder ud ad hoveddøren, står man midt på søpromenaden på den livlige plads Piazza Vittorio Emanuele III.

Privat søstrand

Gæsterne kan benytte Hotel Campagnas private strand lige nord for byen, og ellers finder man en søstrand (Lido di Cannobio) ca. 250 m fra hotellet.

Læs mere om Hotel Cannobio

Du kan få serveret et let måltid på hotellet

Hotellet har en skøn lille taverna La Scala, altså en hyggelig bar, hvor der er servering indendørs såvel som udendørs i de behagelige sommermåneder. Værelserne er fordelt på 4 etager, og de har alle udsigt over Maggioresøen og lystbådehavnen. Der er naturligvis elevator på hotellet.

Dobbeltværelse Standard med søudsigt
- Seks elegante værelser med satellit-tv og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser har søudsigt men ikke balkon. Her er det ikke muligt med ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med søudsigt
- Ni elegante værelser med satellit-tv og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser er lidt større end standardværelserne og har søudsigt (tre af dem har balkon) - tre af dem ligger oppe på kvisten med synlige træbjælker i loftet. Her er det muligt med en ekstra opredning i enkelte værelser.

Junior Suite med søudsigt
- To rummelige og elegante værelser på 1. sal med satellit-tv og badeværelse med toilet og jacuzzi. Junior Suiterne har søudsigt og balkon. Her er det muligt med en ekstra opredning.
Suite med søudsigt
- En elegant suite på 1. sal på ca. 34 m² med satellit-tv og hele to badeværelser med toilet og bruser. Suiten har to afdelinger og søudsigt (ingen balkon). Her er det muligt med to ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cannobio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cannobio som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cannobio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hotel midt i "det hele".

Flot stort værelse på hotellet lige på promenaden med udsigt over søen og byen.
Her er bare meget kort afstand til alt og en hyggelig (turistpræget) by, som indeholder alt, hvad man har brug for (gode butikker og gode restauranter).
Vi var meget overrasket over at møde en dansktalende receptionist, Mariann.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Cannobio

Læs mere
 
search map