Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Appartamenti Ferrari

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet ligger diskret afskærmet i et boligkvarter. Det daglige dilemma vil være, om man skal dase ved den skønne swimmingpool, slentre en tur ned til historiske Cannobio eller benytte sig af områdets mange udflugtsmuligheder. Nærmeste supermarked ligger blot ca. 200 m væk.

Swimmingpool og andre udendørsfaciliteter

Appartamenti Ferrari tiltrækker mange med sine velholdte ferieboliger og udeområder. Kommer man i bil (hvilket anbefales), så er der både aflåst parkering og garage (inkluderet i prisen). Efter at bilen er parkeret så møder øjet en velplejet have og lidt længere fremme mellem de to ejendomme, som lejlighederne fordeler sig på, ligger poolen med masser af liggestole. Hvis man ønsker at opleve nærområdet på to hjul, så stiller stedet cykler til rådighed (inkluderet i prisen).

Læs mere om Appartamenti Ferrari

Indendørsfaciliteter

I nærheden af poolen finder man et lokale, hvor der er indrettet et lille træningscenter. Der er desuden sauna og vaskeri.

Lejlighederne på Appartamenti Ferrari

Studiolejlighed (yellow) m. terrasse

Disse to lejligheder ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Begge lejligheder ligger i stueplan og har en lille møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa, mulighed for ekstra opredning til et barn op til 15 år og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (yellow) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Disse to lejligheder ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Den ene lejlighed ligger i stueplan og har en lille have mens den anden ligger på 1. sal og har balkon. Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med dobbeltsovesofa, mulighed for ekstra opredning til et barn op til 15 år og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (yellow) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Denne lejlighed ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Den ligger på 1. sal og har en stor terrasse og en overdækket balkon. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltseng/to enkeltsenge og et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen indgang.

Studiolejlighed (orange) m. have

Disse to lejligheder ligger i bygningen Orange, som ligger oppe på bakkedraget over swimmingpoolen - der er trapper for at komme herop. Til gengæld har begge lejligheder lille have med flot udsigt til by, landskab og kig til Maggioresøen. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (orange) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Disse fem lejligheder ligger i bygningen Orange, som ligger oppe på bakkedraget over swimmingpoolen - der er trapper for at komme herop. Til gengæld har alle lejlighederne enten balkon, terrasse eller lille have med flot udsigt til by, landskab og kig til Maggioresøen. Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt med to ekstra opredninger til børn op til 15 år. Lejlighederne har egen indgang.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio, Piemonte

La Canonica Resort

Nizza Monferrato, Piemonte

B&B Fior di Farine

La Morra, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map