Feriebolig i Cannobio ved Maggioresøen

Appartamenti Ferrari

 
Appartamenti Ferrari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Ferrari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannobio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedet ligger diskret afskærmet i et boligkvarter. Det daglige dilemma vil være, om man skal dase ved den skønne swimmingpool, slentre en tur ned til historiske Cannobio eller benytte sig af områdets mange udflugtsmuligheder. Nærmeste supermarked ligger blot ca. 200 m væk.

Swimmingpool og andre udendørsfaciliteter

Appartamenti Ferrari tiltrækker mange med sine velholdte ferieboliger og udeområder. Kommer man i bil (hvilket anbefales), så er der både aflåst parkering og garage (inkluderet i prisen). Efter at bilen er parkeret så møder øjet en velplejet have og lidt længere fremme mellem de to ejendomme, som lejlighederne fordeler sig på, ligger poolen med masser af liggestole. Hvis man ønsker at opleve nærområdet på to hjul, så stiller stedet cykler til rådighed (inkluderet i prisen).

Læs mere om Appartamenti Ferrari

Indendørsfaciliteter

I nærheden af poolen finder man et lokale, hvor der er indrettet et lille træningscenter. Der er desuden sauna og vaskeri.

Lejlighederne på Appartamenti Ferrari

Studiolejlighed (yellow) m. terrasse

Disse to lejligheder ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Begge lejligheder ligger i stueplan og har en lille møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa, mulighed for ekstra opredning til et barn op til 15 år og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (yellow) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Disse to lejligheder ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Den ene lejlighed ligger i stueplan og har en lille have mens den anden ligger på 1. sal og har balkon. Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med dobbeltsovesofa, mulighed for ekstra opredning til et barn op til 15 år og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (yellow) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Denne lejlighed ligger i bygningen Yellow, som ligger fladt og lettilgængelig ved indkørslen til ejendommen. Den ligger på 1. sal og har en stor terrasse og en overdækket balkon. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltseng/to enkeltsenge og et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen indgang.

Studiolejlighed (orange) m. have

Disse to lejligheder ligger i bygningen Orange, som ligger oppe på bakkedraget over swimmingpoolen - der er trapper for at komme herop. Til gengæld har begge lejligheder lille have med flot udsigt til by, landskab og kig til Maggioresøen. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har egen indgang.

Lejlighed (orange) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Disse fem lejligheder ligger i bygningen Orange, som ligger oppe på bakkedraget over swimmingpoolen - der er trapper for at komme herop. Til gengæld har alle lejlighederne enten balkon, terrasse eller lille have med flot udsigt til by, landskab og kig til Maggioresøen. Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og naturligvis badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt med to ekstra opredninger til børn op til 15 år. Lejlighederne har egen indgang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Ferrari

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Ferrari som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Ferrari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Appartamenti Ferrari

Bedømmelse af Appartamenti Ferrari

Læs mere

Dejlig lejlighed med fine faciliteter

Fin lejlighed, fin modtagelse.
Gratis cykler til rådighed- super.
Godt lille supermarked lige ved siden af.

Læs mere

Perfekt lejlighed til afslapning i nogen dage.

17.-21. april 2015:
Med 65 trin op til lejligheden holder man sig i fin form.
Udsigten over søen og på bjerge med sne på er fantastisk.
Alle installationer - el, vand, varme og internet virker upåklageligt.
Vidunderlig morgensol, dog ingen sen aftensol.
Området er stille og roligt, med masser af muligheder for køre-, trave- og cykelture.
Restauranter for enhver smag og pengepung findes nede i byen.
Alle i byen er søde og rare og hjælpsomme - man føler sig helt tryg på alle tider af døgnet.
Forslag til forbedring af lejlighed: El-kedel, ordentlige vinglas og kaffekrus.

Læs mere

En dejlig uge ved skønne Lago Maggiore

Efter et fremragende ophold ved Idro-søen ugen forinden skulle hele familien lige omstille sig til Appartamenti Ferrari. Her var ikke søudsigt, poolen var ikke så stor, og der var sikkert ikke lige så gode legekammerater : ) Men Lago Maggiore er et dejligt sted og hos Appartamenti Ferrari er forholdene helt i orden - pæne, store og funktionelle lejligheder. Vi boede i Yellow men ville nok have været endnu bedre i Orange (bedre udsigt). Orange lejlighederne ligger enormt hyggeligt op af bjergsiden. Der er en del larm fra gaden, når man bor lige ud til den i Yellow. Der er masser af lånecykler på stedet, så dem brugte vi meget, og det var meget hyggeligt at cykle ned til byen og Lidoen ad de fine cykelstier langs floden. På Lidoen findes mange tilbud til børn, unge og barnlige sjæle. Søen er ekstremt ren og super at bade i. Promenaden og byen Cannobio er flot og charmerende. Alt i alt et dejligt sted.

Læs mere

Super ophold

Vi boede en uge i lejlighed - super ophold, der var pænt og rent. Hyggeligt og hjælpsomt værtspar. Stedet ligger i gå-afstand til lille købmand, der har næsten alt til fornuftige priser, dog skal man lige være obs på, at søndag lukkes der kl 12.30.
Stedet ligger også i gå-afstand til Cannobio by, hvor der er flere cafeer og små spisesteder.
Der er mulighed for hyggelige udflugter i området, både på cykel, i bil og på tværs af søen med de små færger.
Vi var så heldige at blive opgraderet fra en 1 værl til en 2 værl lejlighed, måske fordi vi ankom først på sæsonen

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Ferrari

Læs mere
 
search map