Hotel i Cannero Riviera ved Maggioresøen

Hotel La Rondinella

Udsigten mod Cannero Riviera og søstranden fra hotellet
 
Hotel La Rondinella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Rondinella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannero Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Rondinella er et lille jubelvækkende hotel med søvue, restaurant og gåafstand ad fortorv til både offentlig søstrand (ca. 400 m) og den stemningsfulde by Cannero Riviera (ca. 800 m), hvor søpromenaden med restauranter og isbarer tilgodeser de glade søgæster.

Et hotel med mange styrker
Endnu en fordel ved dette familiedrevne tostjernede hotel er den skønne have, hvor man både finder havemøbler og parasoller. Der er desuden garage på stedet (inkluderet i prisen). Ulemper er der egentlig ingen af, men man skal være opmærksom på, at opkørslen til hotellet er lidt stejl, og at kystvejen mellem Cannobio og Verbania løber nede foran hotellet. Endelig er der wi-fi, men kun på fællesarealerne, fx terrassen foran og i receptionen.

Læs mere om Hotel La Rondinella

Restaurant
I hotellets restaurant kan man spise både indenfor og udenfor. I sommermånederne er det oplagt at spise udendørs, da haven er velplejet og søudsigten betagende. Præmisserne for romantik er bestemt til stede. Restauranten, som har sin ugentlige lukkedag om søndagen, tilbyder som regel en fireretters-menu, der består af antipasto-buffet efterfulgt af eget valg af forret og hovedret fra menukortet og endelig afsluttes med en dessert-buffet. Morgenmaden serveres som regel også i haven (som buffet). Som et alternativ til restauranten på hotellet kan man uden at skulle bruge bilen gå ned til centrum af Cannero Riviera, hvor der er et bredt udvalg af spisesteder.

Villa i Jugendstil
Hotellet ligger i en meget smuk villa i Jugendstil fra 1930. Herlighedsværdien er høj og mange af møblerne fortæller en god historie. I denne bygning finder man også receptionen og et info-point, hvor man finder inspiration og praktiske oplysninger om udflugtsmuligheder i området. Værelserne ligger fordelt i to ejendomme: cirka halvdelen i villaen og resten i naboejendommen, som er af nyere dato og derfor har værelser med balkon.

Værelserne på Hotel La Rondinella

Værelse med søudsigt

Disse syv værelser ligger i hovedbygningen, som er elegant og med højt til loftet. Der er søudsigt (enten direkte eller fra siden) fra alle værelserne men ingen balkon, da villaen er historisk. Værelserne har sat-tv, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. I flere af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

Værelse med balkon og søudsigt

Disse fire værelser ligger i nabobygningen, som er af nyere dato. Det betyder, at alle værelser har balkon med søudsigt (enten direkte eller fra siden). Værelserne har sat-tv, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. I flere af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map