Ferieboliger og hoteller i Cannero Riviera

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cannero Riviera kandiderer helt klart til rækken af perler ved Maggioresøen: Den billedskønne beliggenhed, det historiske centrum, den harmoniske arkitektur og endelig det bilfrie miljø - kystvejen løber nemlig bag om byen - gør hele forskellen. Og af samme grund er byen blevet tildelt den fine anerkendelse Bandiera Arancione, som er en blåstempling til byer med kulturel og historisk appel, der samtidig har et kvalitetsmættet udbud til turister. Byen har ca. 1.000 indbyggere, som kan nyde godt af solen dagen igennem, da byen ligger østvendt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Søpromenade, bådfart og rigt restaurationsliv

Cannero Riviera har ikke et rigt handelsliv, men man finder både et supermarked, en slagter og en velbesøgt søpromenade med vinbarer, kaffebarer, isbarer og restauranter. Midt på søpromenaden ligger færgelejet, hvorfra der i sommerhalvåret er hyppige afgange til de andre byer langs Maggioresøens bred. Fra bådfarten vil man kunne se de små øer med de betagende ruiner ved navn Castelli di Cannero Riviera. Der er naturligvis også posthus, bank og apotek i byen.

Læs mere om Cannero Riviera

Strand og sportsaktiviteter

I den sydlige ende af byen ligger der en offentlig søstrand. Byen har siden år 2005 kunnet bryste sig af Det Blå Flag, som tildeles badelokaliteter med rent vand og gode forhold. Anden søndag i juli fejres byens skytshelgen med levende lys på søen, hvilket er en meget stemningsfuld begivenhed.
Ud over strand byder byen også på kano, windsurf, tennis og fodbold. Og fra byen afgår der vandreruter op i bjergene. For de garvede kan man vandre helt op til bjergtoppen Cima Morissolo i 1.313 meters højde (NB: Cannero Riviera ligger 225 m.o.h.) - det er en tur, der tager ca. 4 timer. Alternativt kan man standse halvvejs ved Malpensata i 520 meters højde. Der findes derudover mange alternative og mindre krævende vandreruter i området.

Skjul teksten
 
 
search map