Agriturismo i Canelli i Piemonte

Villa La Martina

 
Villa La Martina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Martina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canelli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Madlavningskurser på Villa La Martina

Den piemontesiske madkunst er en god undskyldning for at rejser til Canelli. Hvis du selv ønsker at afprøve nogle af de traditionelle opskrifter, har du også mulighed for at leje rigtig kok, som guider dig gennem forløbet. Der arrangeres madlavningskurser for såvel enkeltpersoner som små madinteresserede grupper. Et kursus varer 3 timer, og her lærer du, hvordan du tilbereder de lokale produkter, og selvfølgelig afsluttes kurset med at I spiser de tilberedte retter. Madlavningskurserne finder sted i dit "eget" køkken.

Villa La Martina lille spisested

Gårdens eget spisested ligger i stueetagen. Det åbnes nu og da og ved særlige lejligheder, så vær opmærksom på, at det også er åbent for lokale gæster, der ikke bor på stedet. Umiddelbart burde du ikke blive generet af de lokale gæster, da spisestedet ligger i den modsatte fløj i forhold til ferieboligerne. Der er naturligvis også kun adgang til poolen for de gæster, der bor på stedet. Poolområdet blev nemlig helt bevidst placeret bag huset, så restaurants gæster ikke forstyrrer.
Spiser du på gården en aften, så anbefaler vi dig at prøve deres agnolotti (hjemmelavet pasta fyldt med kød), stegt eller grillet kød til hovedret og en osteanretning som finale, for Piemontes oste er rigtig gode.

Stilfuld renovering af den gamle vingård

Huset stammer fra 1700-tallet og blev i mange år benyttet som et egentligt landbrug. I dag kræver den slags langt mindre plads, så Franco valgte derfor at indrette en fløj af vingården til ferieboliger. De kan eventuelt lejes samlet, og hvis du vælger at gøre det, kan du benytte det store veludstyrede udendørs køkken, som ligger på terrassen på første sal. Her kan I alle samles og hygge jer. Alle boliger er komfortabelt indrettede, og indretningen er både moderne og hyggelig og de fleste steder er der parketgulve og hvælvede lofter.

Pool område midt i naturen

Den dejlige pool ligger lidt afsides i forhold til huset og på en panoramisk del af grunden. Her kan du nyde de smukke omgivelser og forkæle dig selv med en forfriskende dukkert i poolen, samtidig med at du nyder den fortryllende udsigt over vinmarkerne som hører til Agriturismo La Martina. Hvis du og dine rejsefæller udgør en gruppe og lejer alle boligerne, har I eksklusiv adgang til poolen. På anmodning kan måltider bestilles enten på terrassen eller i spisestuen.

Læs mere om Villa La Martina

I Italien er byen Canelli lige så kendt som Alba, men dog langt mindre berømt udenfor Italien. Det skyldes nok især, at byen er mest kendt for sine hvide vine. Det gælder f.eks. den kendte Asti Spumante der har en helt fantastisk smag, hvis du vælger de lidt dyrere udgaver. Rejser du i den varme årstid, vil du nok også sætte mere pris på et koldt glas hvidvin (med eller uden bobler) frem for de lidt tungere rødvine, som dog er dem Piemonte er mest kendt for på vore breddegrader.

Landligt og dog tæt på byen

Villa La Martina ligger ved en lille grusvej, hvor der sjældent kommer biler, for der er ikke mange andre end gårdens ejere og de få naboer, som har brug for at køre her langs de smukke vinmarker som rejser sig stejlt fra dalen. Her bor du på landet, men samtidig er der kun et par kilometer til byen, og den nærmeste restaurant ligger ikke mere end 850 meter fra stedet. Hvis der er stemning for det, åbner Cristina og hendes far Franco også gerne deres eget lille spisested, hvor gæsterne også nu og da kommer til vinsmagning. Hvis du selv foretrækker at lave mad, er der under 1½ km til nærmeste supermarked.

Vælg Villa La Martina hvis du sætter pris på et lille feriested tæt på dine værter. Eller vælg La Martina hvis du vil kombinere en dag ved pool med et restaurantbesøg, hvor du har mulighed for at drikke mere end et glas vin, for her kan du heldigvis gå hjem.

Lejlighederne på Villa La Martina

Toværelseslejlighed Gold med 2/4 +1 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighed Gold ligger i stueetagen og den største force er den gode private terrasse lige udenfor døren. Lejligheden består af opholdsrum med køkken samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Platinum med 4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden er ca. 120 m² og ligger på første sal. Den består af rummelig stue med køkken samt to ekstra sovepladser i sovesofa, , soveværelse med dobbeltseng, stort soveværelse med to enkeltsenge samt mulighed for en ekstra opredning og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har udgang til den fælles terrasse.

Family Suite til 2-4 personer (2. sal)

På anden sal findes der en family-suite, der er fordelt i soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med mulighed for to opredninger og badeværelse med jacuzzi karbad.

Junior Suite til 2-4 personer (2. sal)

Junior Suite værelset ligger på anden sal og råder over dobbeltseng samt to ekstra opredninger samt badeværelse med toilet og bruser.

Hele gården med privat pool

Du kan leje alle fire indlogeringer og dermed have pool til din eksklusive rådighed.

Skjul teksten
 
 
search map