Hotel i Canelli i Piemonte

Villa del Borgo

<p>Junior Suite San Rocco</p>
<p>Junior Suite Sternia</p>
<p>Junior Suite Corte</p>
<p>Junior Suite Corte</p>
<p>Junior Suite Sternia</p>
<p>Junior Suite Sternia</p>
<p>Junior Suite Sternia</p>
<p>Junior Suite Villanuova</p>
<p>Suite Castello</p>
<p>Værelse San Lorenzo</p>
<p>Junior Suite San Rocco</p>
<p>Junior Suite San Rocco</p>
<p>Suite Castello</p>
<p>Junior Suite Villanuova</p>
<p>Suite Castello</p>
<p>Suite Castello</p>
<p>Nede i byen finder du de majæstetiske underjordiske katedraler, hvor de lokale vinbønder laver deres boblende vine.</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa del Borgo er en gammel præstegård med tilhørende kirke, der ligger mellem borgen Gancia borg på bakketoppen og den Canelli nede i dalen.

Spis og drik godt!

På Villa del Borgo kan du glæde dig over afslappende timer med solbadning på den panoramiske terrasse ved poolen - og når maven og halsen kræver den nødvendige opmærksomhed, komme ned til byen på få minutter. Her finder du gode spisesteder, der har områdets gode vine, lækre trøfler og delikate antipasti, altså forretter. Du kan slutte din promenade med en is i hånden eller med en god grappa på den lokale bar på byens torv... og derefter vil vejen hjem, eller rettere op, til hotellet være en forfriskende lejlighed til at brænde lidt af kalorierne af.

Tag bilen og kom på opdagelse i smukke Langhe

Start dagen med en frisk dukkert i den lille pool og glæd dig til at komme rundt i området. Asti er hovedbyen i denne del af Piemonte og absolut et besøg værd, men nærliggende Nizza Monferrato, som ligger på vejen mod Asti, skal du heller ikke overse. Men de fleste vil nok alligevel mene, at Alba er den mest spændende by i området. Den er på mange måder Langhes hovedstad: Den er hjemstaden for Nutella, men det er vin og trøfler, som dominerer byen. Sjældent har vi opdaget et sted, hvor der var vinflasker i så mange udstillingsvinduer, selv når de slet ikke sælger vin. Hvor skal man ellers finde en lingeributik med barolo blandt chemisser og push-up bh'er?. Fra Alba kan du fortsætte mod La Morra og dens maleriske torv, for derpå at køre forbi Barolo og slutte af i Monforte d'Alba lækre centrum, hvor du kan nyde rigtig god mad, der er hele turens værd, inden du vender hjem. Hvis du vil tage det mere med ro, kan du sagtens dele denne tur op i to for bedre at nyde alle detaljer (og flere glas vin). Vi anbefaler dig også et besøg mod øst til Acqui Terme, der på mange måder er mere præget af en gammel kurbys opulente stemning end af at være en rig og livlig vinby, skønt den er hjemsted for den helt specielle desertvin Brachetto d'Acqui.

Dit ophold i det piemontesiske vinmekka

Canelli er et vigtigt centrum for vinproduktionen i Norditalien. På de stejle skråninger, der omgiver byen, finder du uendelige vinmarker og flotte vinslotte, og byen er et enestående videnscentrum for vinifikation af druerne og fermentering af vinene. Mens bønderne dyrkede vinmarkerne, blev der her udviklet alverdens maskiner til at plukke, presse, fermentere og fylde vinen på flaske. I Canelli blev den italienske version af champenoise-metode. udviklet, og således kom italienernes spumante (og her taler vi ikke om det billige søde sprøjt, men om tørre vine af høj kvalitet) til at konkurrere med de berømte franske champagner. Vi anbefaler dig at besøge byens historiske vinkældre (Contrasto, Gancia og Coppo), hvis underjordiske lagringsfaciliteter kaldes "de underjordiske katedraler"; de er i dag en del af UNESCO's verdenskulturarv. Kommer du i bil vil du her finde mange gode grunde til at købe flasker med hjem.

Læs mere om Villa del Borgo

Et godt og bekvemt værelse - eller hele villaen - til din ferie i Langhe

Hotellet er intimt og elegant indrettet. Patrizia, som vil være din værtinde under opholdet, har en fortid i vinbranchen, hvilket bragte hende verden rundt med overnatninger på mange hoteller. Villa del Borgo er frugten af hendes mange erfaringer om, hvad der er behageligt, og hvad der gør et ophold mindeværdigt. Værelserne er derfor stilrige, rummelige og lyse. Belysningen er elegant og behagelig, materialerne er lækre og solide, sengene rigtige gode. Værelserne råder over aircondition, wi-fi, minibar, elkedel samt et velindrettet og bekvemt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Morgenmaden er omfattende og serveres i den nedre etage, hvor du kommer til at nyde den i de gamle lokaler med hvælvet loft. På de varme årstider vil buffetten blive arrangeret ude på den panoramiske terrasse. Der er kun seks værelser på stedet, hvorfor du kan sagtens leje hele huset som én villa, hvor du får daglig opredning og god morgenmad med i prisen. Alt efter behov og ønske kan det også arrangeres, at du sammen med dine medrejsende smager den lokale madkunst på selve hotellet i den samme sal, hvor der normalt serveres morgenmad. Trods du kan gå frem og tilbage til byen på gåben, anbefaler vi, at du ankommer i bil, da området bedst nydes ved at køre på tværs af bakkerne - der er rigelige offentlige parkeringspladser kort fra hotellets indgang.

Læs om værelserne på Villa del Borgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa del Borgo

Læs personlige anmeldelser af Villa del Borgo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa del Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa del Borgo

Sublimt boutique-hotel

Denne skønne villa skal opleves. Her er ingenting overladt til tilfældighederne. Suveræn stil og fantastisk flot beliggenhed med udsigt til Canelli by og vinmarker. Ejeren Patricia er den perfekte værtinde og den mest hjælpsomme person man kan forestille sig. Dette oplevede vi personligt da vi fik brug for hendes assistance.
Pragtfuld morgenmad med hjemmelavede lækkerier. Vi kan kun opfordre til at besøge denne lille perle med bare 7 værelser.

Læs mere

Fantastisk hotel med personlig service

Hvilket fantastisk hotel med personlig service!
Hotellet er ny bygget, pænt og super frisk!
Og hvilken service fra ejeren af hotellet Patricia!

Patricia er meget hjælpsom og kan bevare eventuelle spørgsmål og bekymringer du har.

Vil anbefale til nogen at gå til Piemonte og bo her!

Læs mere

Unikt sted i det gastronomiske Piemonte

Det er svært at sætte ord på vores ophold hos Patrizia på Villa del Borgo. Stedet er så nænsomt restaureret til det nuværende hotel, at det skal opleves. Dejlige værelser, god morgenmad og en fantastisk placering mellem vinmarkerne ovenfor og byen nedenfor. Gangafstand til flere spændende restauranter. F.eks Michelinkroen San Marco.

Læs mere

Fint lille hotel i flot område

Flot lille nyistandsat hotel. Hotellet har desværre ingen restaurant som In-Italian ellers angiver.
Swimmingpoolen er meget lille. Der er et pænt stykke at gå på meget stejl vej for at komme til byen. Vi synes at Canelli som by ikke har meget at byde på udover nogle få berømte vinhuse. Meget få restauranter. Området er super smukt med mange interessante vinproducenter.

Læs mere

Forkælelse

En gammel restaureret ruin med en masse charme og atmosfære og allerede efter 3 måneders åbning er kommet rigtig langt med det serviceniveau hotellets gæster må efterspørge. Hele tæt kontakt til værtinden og køkkenkunsteneren, der på ingen måde er kok, men indretningsarkitekt og har stået for indretningen af Villa Del Borgo. Værtinden meget imødekommende og hjælpsom og ikke mindst meget charmerende. Alt hvad man kan forvente af flot udsigt, italiensk charme opleves og en meget stor flexibilitet i at opfylde specielle ønsker fra køkkenet. Husk at smage omeletten.

Læs mere

Formidabelt ophold på Villa del Borgo

Det er lykkedes Patrizia Brambilla at skabe et fantastisk feriested ved en gennemgående renovering af et gammelt kloster med egen kirke. Der er en helt særlig atmosfære indenfor disse gamle mure. Der er tænkt over hver en detalje med lækkert interiør både på værelserne, trapper, opholdsstue og i den skønne morgenmadsgrotte. Dejlige senge med kvalitetshovedpuder. Morgenmaden er helt i top; selvfølgelig også med de særlige italienske søde kager. Dejlige terrasser med stole og borde. Den ene af terrasserne har en lille pool, hvor man kan blive afkølet og tage et par svømmetag og nyde en skøn udsigt over Canelli og de bagvedliggende vinmarker. Personale og værtinde Patrizia er yderst imødekommende og behjælpelig med bordbestilling hos restauranter og forslag til ture i området.

Læs mere
 
search map