Hotel i Canelli i Piemonte

Villa del Borgo

Junior Suite San Rocco Junior Suite Sternia Junior Suite Corte Junior Suite Corte Junior Suite Sternia Junior Suite Sternia Junior Suite Sternia Junior Suite Villanuova Suite Castello Værelse San Lorenzo Junior Suite San Rocco Junior Suite San Rocco Suite Castello Junior Suite Villanuova Suite Castello Suite Castello Nede i byen finder du de majæstetiske underjordiske katedraler, hvor de lokale vinbønder laver deres boblende vine.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa del Borgo er en gammel præstegård med tilhørende kirke, der ligger mellem borgen Gancia borg på bakketoppen og den Canelli nede i dalen.

Spis og drik godt!

På Villa del Borgo kan du glæde dig over afslappende timer med solbadning på den panoramiske terrasse ved poolen - og når maven og halsen kræver den nødvendige opmærksomhed, komme ned til byen på få minutter. Her finder du gode spisesteder, der har områdets gode vine, lækre trøfler og delikate antipasti, altså forretter. Du kan slutte din promenade med en is i hånden eller med en god grappa på den lokale bar på byens torv... og derefter vil vejen hjem, eller rettere op, til hotellet være en forfriskende lejlighed til at brænde lidt af kalorierne af.

Tag bilen og kom på opdagelse i smukke Langhe

Start dagen med en frisk dukkert i den lille pool og glæd dig til at komme rundt i området. Asti er hovedbyen i denne del af Piemonte og absolut et besøg værd, men nærliggende Nizza Monferrato, som ligger på vejen mod Asti, skal du heller ikke overse. Men de fleste vil nok alligevel mene, at Alba er den mest spændende by i området. Den er på mange måder Langhes hovedstad: Den er hjemstaden for Nutella, men det er vin og trøfler, som dominerer byen. Sjældent har vi opdaget et sted, hvor der var vinflasker i så mange udstillingsvinduer, selv når de slet ikke sælger vin. Hvor skal man ellers finde en lingeributik med barolo blandt chemisser og push-up bh'er?. Fra Alba kan du fortsætte mod La Morra og dens maleriske torv, for derpå at køre forbi Barolo og slutte af i Monforte d'Alba lækre centrum, hvor du kan nyde rigtig god mad, der er hele turens værd, inden du vender hjem. Hvis du vil tage det mere med ro, kan du sagtens dele denne tur op i to for bedre at nyde alle detaljer (og flere glas vin). Vi anbefaler dig også et besøg mod øst til Acqui Terme, der på mange måder er mere præget af en gammel kurbys opulente stemning end af at være en rig og livlig vinby, skønt den er hjemsted for den helt specielle desertvin Brachetto d'Acqui.

Dit ophold i det piemontesiske vinmekka

Canelli er et vigtigt centrum for vinproduktionen i Norditalien. På de stejle skråninger, der omgiver byen, finder du uendelige vinmarker og flotte vinslotte, og byen er et enestående videnscentrum for vinifikation af druerne og fermentering af vinene. Mens bønderne dyrkede vinmarkerne, blev der her udviklet alverdens maskiner til at plukke, presse, fermentere og fylde vinen på flaske. I Canelli blev den italienske version af champenoise-metode. udviklet, og således kom italienernes spumante (og her taler vi ikke om det billige søde sprøjt, men om tørre vine af høj kvalitet) til at konkurrere med de berømte franske champagner. Vi anbefaler dig at besøge byens historiske vinkældre (Contrasto, Gancia og Coppo), hvis underjordiske lagringsfaciliteter kaldes "de underjordiske katedraler"; de er i dag en del af UNESCO's verdenskulturarv. Kommer du i bil vil du her finde mange gode grunde til at købe flasker med hjem.

Læs mere om Villa del Borgo

Et godt og bekvemt værelse - eller hele villaen - til din ferie i Langhe

Hotellet er intimt og elegant indrettet. Patrizia, som vil være din værtinde under opholdet, har en fortid i vinbranchen, hvilket bragte hende verden rundt med overnatninger på mange hoteller. Villa del Borgo er frugten af hendes mange erfaringer om, hvad der er behageligt, og hvad der gør et ophold mindeværdigt. Værelserne er derfor stilrige, rummelige og lyse. Belysningen er elegant og behagelig, materialerne er lækre og solide, sengene rigtige gode. Værelserne råder over aircondition, wi-fi, minibar, elkedel samt et velindrettet og bekvemt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Morgenmaden er omfattende og serveres i den nedre etage, hvor du kommer til at nyde den i de gamle lokaler med hvælvet loft. På de varme årstider vil buffetten blive arrangeret ude på den panoramiske terrasse. Der er kun seks værelser på stedet, hvorfor du kan sagtens leje hele huset som én villa, hvor du får daglig opredning og god morgenmad med i prisen. Alt efter behov og ønske kan det også arrangeres, at du sammen med dine medrejsende smager den lokale madkunst på selve hotellet i den samme sal, hvor der normalt serveres morgenmad.

Trods du kan gå frem og tilbage til byen på gåben, anbefaler vi, at du ankommer i bil, da området bedst nydes ved at køre på tværs af bakkerne - der er rigelige offentlige parkeringspladser kort fra hotellets indgang.

Læs om værelserne på Villa del Borgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map