Anmeldelser af Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea

 
Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canale d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea

Læs personlige anmeldelser af Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne fra Frederiksberg var til vinsmagning på Villa Cornarea i Canale den 15. juli 2009.

Vi var også til vinsmagning på Villa Cornarea i Canale, arrangeret gennem In-Italia. En utrolig sympatisk ejer, der bl.a. producerede en meget lækker hvidvin, brugte 2 timer på at guide os gennem et udvalg af gårdens vine med tilhørende godbidder. Rigtig god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map