Feriebolig i Canale d'Alba i Piemonte

Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea

 
Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canale d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nogle af Italiens bedste og mest prestigefyldte vine dyrkes i området Langhe, Roero og Monferrato i regionen Piemonte. Navne som Barolo og Barbaresco klinger sødt i manges ører og opfattes ofte som Rødvinenes Konger. Arneis-druen, som hedder Roero Arneis, når den dyrkes nord for Tanaro-floden i Roero-området eller Langhe Arneis, når den dyrkes syd for floden i Langhe-området.

I grænselandet mellem Langhe og Roero ligger den underskønne Villa Cornarea, som er omgivet af egne vinmarker i alle retninger. På deres egen vingård 6 km herfra er det muligt at få en rundvisning med vinsmagning og smagsprøver af egnsprodukter. Der vil også være mulighed for at købe deres velsmagende dråber med hjem, fx deres stolthed hvidvinen Roero Arneis DOCG. Der skal være 4-12 deltagere for at gennemføre vinsmagningen på vingården (ved 2 personer kan vinsmagningen gennemføres på selve Villa Cornarea på forespørgsel).

Læs mere om Vinsmagning i Langhe på Villa Cornarea

Vinsmagningen består af fire vinsmagninger blandt deres egne vine: hvidvinen Roero Arneis DOCG, som opnåede sin prestigefyldte DOCG-status i 2005, Andrè (lagret hvidvin), Nebbiolo d'Alba (rødvin), Roero Rosso (rødvin) e Tarasco (passito) serveret med grissini (brødpinde), piemontesisk salami og deres egen grappa (italiensk brændevin).

Skjul teksten
 
 
search map