Hotel i Canale d'Alba i Piemonte

Villa Cornarea

Suite Azzurra Omkranset af vinmarker til alle sider og tæt på byen Canale Suite Veneziana
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fredsommeligheden og de skønne naturscenerier er det første, du møder på Villa Cornarea. I den parklignende have kan du slappe af efter en hel dag ude blandt Langhes vingårde eller du kan dyppe dig i poolen. Glem ikke også at nyde stedets egenproduktion af vin.

Tæt på byen Canale

Villaen ligger blot ca. 1½ km fra den hyggelige historiske by Canale, hvor du finder et interessant søndagsmarked og Michelin-restauranten (1 stjerne) L'Enoteca. Inden for en overkommelig distance finder du i øvrigt 11 andre Michelin-restauranter, og området har således den største koncentration af stjerne-restauranter i Italien. Torino ligger blot ca. 45 km væk.

Læs mere om Villa Cornarea

Det bølgende vinlandskab

Villaen ligger fredfyldt i 300 meters højde for enden af en blind vej og i rolige omgivelser. Landstedet, som er bygget i piemontesisk jugendstil, har et større areal af vinproduktion og drømmevækkende panoramaudsigter - og de har været så fornuftige at lave et stisystem på over 3 km, som snor sig blandt de velduftende vinranker og er til gæsterne fulde disposition og fornøjelse. Du kan også deltage i vinsmagning i deres vinkælder - de producerer blandt andet Roero Arneis, Roero, Nebbiolo og Passito Tarasco. Morgenmaden består af lokale specialiteter, hjemmeproducerede lækkerier og økologiske morgenmadsprodukter fra nærliggende producenter.

Indbydende parkanlæg med pool

Udendørsarealerne byder også på en grøn svalende park til dem, som ynder at trække lidt væk fra solens varme stråler og nyde en god bog i skyggen. Men la dolce vita slutter ikke her - Villa Cornareas poolområde er en sand perle med aflangt bassin med børneafdeling, fin lille bro, udendørs bruser, hyggelig pergola og andre små aktiviteter. Bemærk at af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at bruge vippen i poolen. På Villa Cornarea er både par uden børn og børnefamilier yderst velkomne. Til de helt små er der gjort særlige foranstaltninger, så der er både puslebord, lille badekar, legetøj, højstole og børnebestik til rådighed.

Værelser indrettede i piemontesisk jugendstil

Villa Cornarea har 7 dobbeltværelser, 1 familieværelse og 2 suiter, som alle er indrettede i piemontesisk jugendstil. Værelserne er fordelt i tre plan, og de har alle deres helt personlige særpræg og er meget elegant indrettede med antikke møbler.

Dobbeltværelse Regular med veranda:
- Disse to værelser ligger i stueetagen og deler en veranda. Flotte værelser med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv.
Dobbeltværelse Regular med terrasse:
- Flotte værelser på 1. eller 2. sal med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Disse værelser har desuden en fantastisk møbleret terrasse, hvorfra de bløde piemontesiske bakker får en til at falde i staver. Et af værelserne (nr. 5) deler den fine terrasse mellem tårnene med suiterne, hvor hvert værelse har sin egen afdeling med bord og stole.
Familieværelse til 2-4 personer uden terrasse:
- Der er kun et af denne type værelse. Der er tale om en toværelseslejlighed i stueplan uden brug af køkken (kan benyttes mod tillæg), men med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Der kan bo op til 4 personer i familieværelset.

Suite Azzurra

Dette er historisk set villaens oprindelige soveværelse: rummeligt med imponerende stuklofter, antik dobbeltseng i træ med bådform, gulvbelægning af genovesisk oprindelse og i det hele taget emmende af et historisk vingesus. I suiten er der også minibar, telefon, tv og en fin udsigt over vinmarkerne. Badeværelset har toilet og lille jacuzzi. Begge suiterne (1. sal) har hver sin tårnterrasse på 2. sal, hvor man i de lune måneder vil føle sig som grever og baroner med et glas af den lokale vin i hånden og sit livs kærlighed ved sin side. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.

Suite Veneziana

Lige så smagfuld og elegant som Suite Azzurra og med fin udsigt over vinmarkerne. Denne suite, som har adgang til den flotte gamle balkon over hovedindgangen, har et meget flot originalt canadisk parketgulv og en antik dobbeltseng, som gør rummet særdeles hyggeligt og stemningsfuldt. I suiten er der også minibar, telefon og tv. Badeværelset har toilet og kar. Også denne suite har en tårnterrasse. Det er muligt med op til to ekstra opredninger her.

GRATIS VINSMAGNING

Ved ophold på min. 4 dage får du en gratis vinsmagning med rundvisning på Villa Cornareas vingård ved bestilling senest 30. marts. Bemærk, at dette tilbud gælder ikke i juli og august måned.

Læs om værelserne på Villa Cornarea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map