Anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel - ikke agriturismo

Smuk gård. Skønne områder og dejlig pool-område. Vi var her i 3 dage og brugte stedet som afslapning og base for vin-indkøb i området. Stedet er en vin-producerende gård, men af den kommercielle slags. Det er stordrift, og stedet drives nok mere som hotel end som agriturismo. Personalet er venlig, imødekommen og taler fornuftig engelsk, men man har ikke den samme lidt mere intime tilgang som på de små agriturismoer.
Værelset var fint, men for en junior-suite ikke specielt ud over størrelsen. Stedet er fint opryddet og pænt rent. Godt indtryk.
Stedet anvendes i weekender af italienske gæster udefra, som kommer og spiser og benytter pool-området. Men det har ikke generet os overhovedet.
Restauranten på stedet laver en rigtig fin menu hver aften til overkommelige priser. Morgenmaden er fin og tilpasset turister fra nord, med f.eks. forskellig æg, bacon, youghurt mm.
Stedet er stort og alt fungerer og virker. Der er rent, pænt og flot. Vi kan ikke sætte en finger på noget.

Canale d'Alba som feriedestination

Stedet tilbyder vinsmagning til en lille pris. Vi prøvede det, men blev lidt skuffet qua ham der introducerede vinene ikke talte særlig godt engelsk og hans viden om vinen var begrænset. Det vil jeg ikke anbefale at bruge tid på. Køb flaskerne og smag derhjemme eller på stedet.

Agriturismo Le Querce del Vareglio
Rent og pænt
Gæstfrihed

Venlig, imødekommen, men der mangler personlighed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Le Querce del Vareglio
Junior Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Le Querce del Vareglio
 
search map