Anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Querce del Vareglio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte og rejsefællen fra Viborg boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 7. til d. 10. oktober 2010.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Canale d'Alba. Det er et rigtig dejligt sted. Selve stedet er meget flot restaureret og vi havde et dejligt værelse med en lille balkon med udsigt til vinmarkerne. Canale d'Alba ligger rigtig fint for ture rundt i området. Vi havde bestilt halv pension, så vi uden at skulle tænke på transport kunne nyde et glas vin til maden. Men maden på stedet var en kæmpe skuffelse. Den ene aften var det rimeligt men lørdag aften var det dårligt dissideret. Morgenmaden bestod hovedsagelig af kage og hvidt brød, men kaffen var god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og rejsefælle fra Hårlev boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 5. til d. 10. september 2010.

Opholdet i Canale d´Alba var ren forkælelse. Vi valgte at spise der nogle gange og har sjældent fået bedre mad til billigere penge. Personalet er utrolig imødekommende og hjælpsomt og selvom de fleste ikke kan meget engelsk og vi ikke kan italiensk, gik det fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Medarbejdere fra Alpha-Systems i Brøndby boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 3. til d. 5. september 2010.

Vi afholdt vores 10 års firma jubilæum med en tur til Canale d’Alba. Det var en perfekt weekend med megen god mad, vin og sol. Stedet er fantastisk og omgivelserne er helt perfekte. September er måske den mest oplagte måned at tage til Piemonte, da vinen står og er klar til at blive plukket, vejret er som Juli i Danmark og der er helt perfekt.

Stedet er utroligt smukt og velholdt, personallet er venlige og imødekommende. Service niveauet er højt og helt usædvanligt for Italien er morgenmadsbuffet’en rigtig god 

Tidspunktet og stedet kan klart anbefales

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 18 voksne
Navn
Hans Jørgen og familie fra Vanløse boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Canale d’Alba var super. Det er et meget lækkert sted, æstetikken er i topsædet, ejerne gør rigtig meget for at holde stedet og give gæsterne en behagelig tid. Maden var god, men ikke helt så fremragende som vi har smagt andre steder. Læg en bemærkning ud om at opholdsstedets egen glimrende Langhe Nebbiolo (og en tilsvarende glimrende hvidvin) kun koster 4€ flasken. I kunne i øvrigt med fordel gøre de flinke (men grønne, forekommer det) ejere opmærksom på at lidt velkomstinformation ville være en fordel for dem. Måske gæsterne skulle have en flaske vin i velkomstgave – med samt information om hvad flere koster.

In-Italia's kommentar

Hej Hans Jørgen. Tak for din tilbagemelding. Vi giver dine tips videre til Le Quercie. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mette og rejsepartner fra Ølstykke boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 21. til d. 24. maj 2010.

Vi havde det pragtfuldt på Le Querce - Índehaveren og hans kone var helt vildt søde, og det var de andre faktsik også. Vi havde det skønt i vores suite - balkonen var bare anderledes, end jeg havde forestillet mig, det var nærmest en svalegang, der dækkede hele etagen, og ikke et sted, vi kunne sidde og nyde et glas vin. Men det er OK, så sad vi bare nede i haven i stedet for. For 35€ fik vi ikke bare en komplet menu med mange retter spisningen varede fra kl 8 til midnat, men husets lækre vin flød i stride strømme. Det er virkelig utroligt, at det kan lade sig gøre. Simpelthen et super sted!!

Vi nød stilheden og var ude at gå ture. Vi ville følge en af de markerede kommunale stier, (jeg kan ikke lige huske om det var j5 men stien forsvandt for os, og det endte med at en travetur, der skulle have varet en time kom til at tage 5 timer. Noget af tiden kravlede vi op ad skråninger, fordi vi kunne se nogle trin højere oppe, og vi kravlede over væltede træer, men til sidst måtte vi opgive, da der tilsyneladende havde været et større jordskred. Men så kunne vi ikke finde stien tilbage, men til sidst lykkedes det da. Vi syntes, det var sjovt med noget udfordring, men hvis jeg havde vidst det, havde jeg taget lange bukser på for at undgå at blive revet af hindbærranker og brændt af brændenælder. Vi nød at se de små byer i området, og maden og vinen - det er bare godt. Det var sådan en ferie, som vi gerne vil have mange flere af.

Så det gør vi nok, når det kan lade sig gøre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Preben og rejsepartner fra Middelfart boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale fra d. 27. til d. 29. september 2009.

La Querse var også dejligt, men ikke så intimt som i Bevione. Mere hotelpræget. Dog meget smukke omgovelser, og maden helt i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit og Bent fra Kolding boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale fra d. 5. til d. 8. august 2009.

Først og fremmest vil vi meget gerne rose Agriturismo Le Querce del Vareglio - det er ganske enkelt super. Smukt og velholdt, velindrettet og meget, meget hyggeligt. Personalet er utrolig imødekommende og venligt - trods ikke så gode engelsk kundskaber. Vi gik aldrig forgæves med en forespørgsel på ligegyldigt, hvad vi kunne komme i tanke om. Byen Canale er ikke den største eller mest interessante, men rummer en HELT IGENNEM FANTASTISK restaurant All'Enoteca, Via Roma 57, og hvad angår selve området, så er det dejligt, det er Piemonte jo i det hele taget. Stedet er måske mindre velegnet til børnefamilier, hvor ungerne fylder meget. Men det er ganske enormt velegnet til alle os, som sætter pris på god mad og vin og rolige, hyggelige omgivelser, hvor man kan hengive sig til den sybaritiske luksus det er, at nyde livet. Dermed ikke sagt, at børnefamilier ikke også gerne vil det, men så finder der andre steder, hvor børnene er mere i højsædet. Alt i alt en dejlig oplevelse, som vi gerne gør om en anden gang, gerne snart.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og rejsefæller fra Odense M boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale fra d. 23. til d. 25. juli 2009.

Der var ikke noget at klage over, især var stedet i Canale meget dejligt med rigitg god mad og vin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map