Anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Querce del Vareglio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og Bent fra Hjørring boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 19. til d. 24. maj 2012.

Agriturismo Le Querce del Vareglio var virkelig fantastisk. Beliggenheden, ejerne, personalet, maden og vinen var helt i top. Et sted vi må besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og familie boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 17. til d. 20. maj 2012.

Så har vi igen været i Piemonte, og som altid er vi meget begejstret for området. Denne gang havde vi et godt ophold på Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba. Vi fandt det meget nemt og hurtigt at køre til hotellet, hvis man kommer fra Aosta/Torino. Vi syntes godt om hotellet, imødekommende og venlig personale, smuk beliggenhed i landlige omgivelser, dejlig pool-område og gode parkeringsforhold. Vi nød denne gang at have en rigtig lille by i nærheden nemlig Canale. Alle de klassiske byer Alba, Monforte d'Alba, Barolo og la Morra også tæt på. Masser af gode mad- og vinoplevelser, hvis man blot kaster sig ud i udfordringerne på italiensk, hvilket ikke er det store problem til trods for sproget. Det lykkes os hver gang at få en uforglemmelig oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Mogens og rejsefælle fra Malmö i Sverige boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 9. til d. 13. august 2011.

Som andre skriver, havde også vi et dejligt ophold på det vel-restaurerede ”Agriturismo Le Querce del Vareglio”, hvor vi boede på 1. sal og derfor havde en lille balkon tilknyttet vort logi. Her kunne vi sidde og nyde et glas vin samt kigge ud over området. Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for og levede slet ikke op til den standard, som dette sted ellers indeholder – og standarden ér meget høj.
Under opholdet kørte vi en del rundt i området, og vi kan klart anbefale at anvende følgende link til Strada Romantica, som er en fantastisk tur på knap 100 km gennem små italienske byer og over lokale ”bjerge”. På siden er der kort og beskrivelser af såvel tur og udsigtspunkter / lokaliteter, der er værd at bese. Desuden er der ude på ruten vejskilte at følge, så det ikke kan gå helt galt trods GPS J

http://www.stradaromantica.it/default.asp?language=UK

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og familie fra Odense Sv boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi er meget tilfredse med vores ophold i Canale. Stedet var dejligt og personalet super. Eneste lille anke er morgenmaden, som ikke er noget særligt, men det er et generelt problem i Italien.

Jeg havde min racer cykel med og kørte hver dag et par timer i omegnen. Det er et helt vidunderligt terræn med gode små-bjerge og charmerende byer. Bare et tip.

Vi overvejer at vende tilbage næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Camilla og familie fra boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 26. juli til d. 4. august 2011.

Vi havde en rigtig god tur og Le Querce del Vareglio levede fuldt ud op til forventningerne! Maden på stedet var god (dog lidt ensformig i længden) og servicen var i top. Personalet var yderst venligt og samarbejdsvilligt. Morgenmaden på stedet er af andre på In Italias hjemmeside blevet godt kritiseret, hvilket vi ville have forventet, da italienerne ikke er de store morgenmadsspisere. Men der var både frisk frugt (egen avl), yoghurt, lækker ost og skinke, marmelade, brød og kager samt formidabel kaffe. Det kan iøvrigt anbefales at blive på stedet til søndagsfrokost, da det lader til, at en del italienere selv kører til Le Querce del Vareglio for at spise frokost...Vi fandt ved et tilfælde en restaurant (Ristorante Il Centro) i den nærliggende by Priocca. Den kan varmt anbefales! Som med de fleste restauranter i området, så gør de ikke meget ud af facaden, så det kan være svært at se, hvor den er, men den ligger tæt ved den flotte kirke i byen. Restauranten var en af vores største gastronomiske oplevelser (hvilket også inkluderer Michelin-restauranten i Canale) og så var det til en absolut rimelig pris. Vi har tidligere spist på La Cantinetta i Barolo, som også kan anbefales. Den var dog sommerferielukket, mens vi var der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familie fra Holte boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 19. til d. 23. juli 2011.

Vi havde et dejligt ophold i Canale. Byen var væsentlig større end vi havde regnet med, og derfor også et besøg værd.
Le Querce er et meget smukt sted, med en pragtfuld udsigt, og smukt istandsatte bygninger og omgivelser. Gå ex. ned af skrænten til nabogården – her er masser af dyr at besøge, og frisk frugt at plukke. Det kan anbefales at benytte sig af deres tilbud om ½ pension – det er dejlig mad og vin til en rimelig pris. MEN: man skal have tålmodighed; det tager ca. 1½ time at spise sig igennem de 5 retter, og det nåede vores børn desværre aldrig, da klokken altid blev over 22 inden vi nåede til desserten! De såkaldte køkkenhjørner er til ingen nytte – ex. var vores køkken udstyret med 3 tallerkner, 2 knive, 2 glas og 1 pande! Til 4 pers. var det umuligt at lave mad ud fra dette – selv frokosten gav os udfordringer. Så meget desto mere bør man spise på stedets restaurant. Serviceniveauet er ikke det bedste på stedet – der er ingen hjælp at hente fra personalet ang. turforslag ex. Det er synd, for stedet er ellers fantastisk, men der mangler lige det sidste, der ville gøre opholdet helt i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kim og familie fra Solrød boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 29. juni til d. 2. juli 2011.

Canale dÁlba var helt fantastisk på alle måder, lige som man drømmer om beliggende i det smukkeste bakkede landskab med mulighed for mange smukke vandreture, maden på stedet kan kun anbefales, vi fik en 7 retters menu til 30 euro, og det var høj standard med husets egne vine. Jeg vil endvidere rose in-italia for jeres meget fine hjemmeside og gode og fyldestgørende informationer fra start til slut. Derfor har vi brugt jer ved mange rejser, fordi man ved at stederne er i orden og at der er check på det

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Heddi og rejsefælle fra Vedbæk boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 8. til d. 14. juni 2011.

Vi havde en dejlig tur til Canale d’Alba. Hotellet var godt og lå i et dejligt landskab. Værtinden på hotellet – en østrigsk dame – var virkelig et stort plus for hotellet.
Af kritik vil jeg nævne, som også andre har gjort, morgenmaden – den var ret kedelig og ret ensformig, måske et æg og lidt lækkert brød kunne gøre det. Vores værelse var ikke stort, men der var en dejlig balkon. Dog manglede der et spejl på værelset – evt. på indersiden af skabet, hvis man ikke ville ødelægge det rustikke indtryk. Og så havde jeg nok forventet en hårtørrer og lidt servietter på badeværelset for et hotel i den pænere ende, men det er jo småting.
Alt i alt var vi meget glade for opholdet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map