Anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Querce del Vareglio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappet luksus

For første gang i de 10 år vi har rejst rundt i Italien har vi valgt at opholde os samme sted 2 gange. Det siger noget om stedets og områdets kvaliteter for os.

Anbefaling til kommende gæster

Nabobyerne Montà og Vezza er glimrende udgangspunkter for fine vandreture.

Agriturismo Le Querce del Vareglio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Udsigten måske ikke enestående, men smuk, omgivelserne stille og rolige og for vores behov med vandreture i området er stedet meget fint. Gode, afmærkede ruter.
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Le Querce del Vareglio
Dobbeltværelse Standard
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fin service - men lidt ustabil visse steder.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Maden rigtig god - men menukortet rækker ikke, hvis man spiser på stedet en hel uge.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henning fra Danmark boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 23. til d. 26. september 2012.

ros til Jer, alting fungerede og var perfekt, særlig le querce må fremhæves: miljø, mad og service var i en klasse for sig, - et sted man meget gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og venner fra Danmark boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 21. til d. 24. september 2012.

Dette var på alle måder en dejlig tur og vi (8 personer) er meget tilfredse da alt har klappet fra turens start til retur med fly, bil leje og hotel – alt bare perfekt.
In-Italia har ydet en god service og alt omkring bookning, informationer om hotellet (eller retter vingården) har mere end opfyldt vores forventninger. Vingården vi boede på var reelt meget bedre end vi kunne læse ud af web-pagen med meget venlige og betænksomme mennesker ligesom mad og vin var i TOP.
Skal vi igen til Italien på en lille vin tur så vil det med sikkerhed blive booket gennem It-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Ann med selskab fra Skövde i Sverige boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra den 29. august til 3. september 2012.

Tak for al hjælpen med vores rejse, det var fantastisk. Agriturismo Le Querce del Vareglio var en meget smuk gård, og der blev taget godt hånd om os af Bebbe og hans personale. Han tog os med på et grappadesteleri, fremviste sin vinkælder, hentede pizza til os og tilbød os mange forskellige tjenester. Kan virkelig anbefale gården. Vi var naturligvis ude på egen hånd i disse fantastiske omgivelser. Tak for en fantastisk service fra Marcus Stoltz!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 12 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Søren og Ditte fra Vejle boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 13. til d. 16. august 2012.

Rigtig lækkert sted, gennemrenoveret til moderne standard med fri internet osv. Stedets aften menu var en super lækker 5-retters menu efter alle kunstens regler. Morgenmads buffeten er set større og mere imponerende men der var nu det der skulle være, og som en lille bonus var der hele tiden en tjener der lavede frisk kaffe af alle typer (gratis)
Området til hotellet er naturskønt og fredfyldt, men der mangler lidt at gi sig til i nærområdet. V oplevede mange lukkede butikker og især restauranter, så vi måtte køre langt for at finde frokost.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kristian og Helle fra Danmark boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 11. til d. 15. august 2012.

Vi vil gerne takke for en super tur til de to steder, som du bl.a. har anbefalet og fik arrangeret således at det forløb helt uden problemer og især fordi min mand sidder i kørestol og vi derfor har nogle særlige behov m.h.t. trapper, trin osv.
Men vi har haft en super god tur først til Le Querce del Vareglio, hvor servicen og standarden er i top. Vi havde et værelse med direkte adgang fra haven, så det var perfekt - ejeren tilbød at køre en tur i området med os, og arrangerede, at vi kunne komme ind og se et museum (trods det var lukket om mandagen) og bagefter besøgte vi hans søster, der har et mindre vineri, hvor vi fik lov at smage nogle vine – super søde mennesker og meget gæstfrie og imødekommende.
Næste sted – Albergo L’Ostelliere – var helt som oplyst, total klasse – vi havde egentlig bestilt og betalt for et dobbeltværelse (m. badekar), men fik tilbudt en flot stor suite med bruser, hvilket helt klart var at foretrække – (uden ekstra betaling ?), også her var personalet meget servicemindede og meget hjælpsomme, alt fungerede perfekt; rengøring og rene håndklæder 2 gange om dagen, til aften blev skodderne lukket og sengetæppet var lagt sammen, så det var bare at krybe i seng, bilen skulle bare stilles foran receptionen så kørte de den i garagen og hentede den igen, når vi skulle ud at køre – ren luksus.
Det har endnu en gang været en kanon god oplevelse at bestille gennem in-italia, god information inden bestillingen, inden afrejsen, under opholdet, så vi kan helt klart anbefale at bestille hjemmefra på denne måde, det bliver heller ikke sidste gang vi skal til Piemonte?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Egon fra Frederiksberg boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 15. til d. 21. juli 2012.

Fremragende! Absolut anbefalelsesværdigt. God mad, rigtig god (halvpension). Meget sød og venlig betjening, og værelset, vi havde, var et kapitel for sig! Alt rent og pænt. Desuden var beliggenheden ideel i forhold til at frekventere områdets mange endog meget fine (og velafmærkede) vandreruter og øvrige seværdigheder. Materiale til vandreture var man meget gerne behjælpelige med på stedet i printede udgaver - men endnu bedre kunne vi få det på de lokale turist/informationskontorer i de omkringliggende byer.
(Tips: Prøv at se i mappen med billeder af stedet før det blev restaureret og omdannet til den nuværende perle). En påtænkt udvidelse af kapaciteten kunne vi godt frygte, vil ødelægge lidt af stedets nuværende intimitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charlotte fra Smørum boede på Agriturismo Le Querce del Vareglio i Canale d'Alba fra d. 16. til d. 19. juli 2012.

En lille tilbagemelding på vores ophold – en helt fantastisk oplevelse!! Super lækkert sted og restaurant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Turen gik rigtigt fint til Belaggio og Canale.
Vi tog bus fra Belaggio til Lecco og tog til Bergamo. Til Canale kørte vi i lejet bil og stedet ligger fint og har en langt bedre morgenmad end beskrevet i andre reviews, da der var kaffe, juice, lyst og mørkt brød, æg, skinke, frugt, ost, forskellige morgenmadsprodukter mv. Vi havde halvpension som var en god oplevelse med ca. 5 overkommelige retter med vine til. Der er ingen pris eller menukort på stedet, men det kan man tage roligt, da priserne er fornuftige. Betjening og service på stedet er i top. Just ask and you get it !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map