Agriturismo i Canale d'Alba i Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

<p>Vinkælderen</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Querce del Vareglio er et klassisk italiensk landsted og vingård, som indfrier alle forventninger til fred og ro, vinproduktion, elegante værelser og en indbydende swimmingpool (8 x 11 m) og skønne terrasser. Afstanden ned til Canale er godt 2 km.

Det omkringliggende landskab

De beroligende skove og det bølgende bakkelandskab leder tankerne hen på den perfekte feriedrøm. Der er god mulighed for at udforske de omkringliggende vinmarker her midt i Parco delle Rocche til fods eller på mountainbikes, der kan udlejes i omegnen. Små kæledyr er velkomne og her er naturligvis parkering.

Læs mere om Agriturismo Le Querce del Vareglio

Restaurant og pool

På stedets restaurant kan man nyde egnsretter og italienske retter med udgangspunkt i egen produktion. Hertil serveres egne vine og ellers andre interessante vine fra nærområdet Roero og Langhe. Flaskerne hentes naturligvis op fra egen vinkælder, som i sig selv er en hel attraktion. Maden indtages i to smukke sale med hvælvede lofter og fritliggende bjælker, hvor man tydeligt mærker ejendommens historiske værdi. Restauranten er dog lukket om onsdagen. Man finder desuden reception, bar, pejsestue og morgenmadssal (hvor der serveres buffet) i varme farver. Her er ingen elevator op til værelserne på 1. og 2. sal. Der er wi-fi i fællesområderne indendørs (mod tillæg).

Klappedyr, rideskole og vinproduktion

Få hundrede meter fra hovedbygningen finder du mere at tage dig til. Her er nemlig blevet lavet en rideskole med omkring 10 heste og instruktører, der tilbyder undervisning på ridebane eller deltagelse i ture i den smukke naturpark (mod betaling). Det er også hernede, at du finder de mange dyr som gæs, høns, køer, grise, æsel og geder. I en afdeling af de gamle stald- og ladebygninger finder du også den aktive vinproduktion, som du er mere end velkommen til at aflægge et besøg efter aftale med personalet.

Stilfuldt indrettede værelser

Hovedbygningen, som er fra 1690, huser de 15 elegante og smagfuldt indrettede værelser i forskellige typer, alle med aircondition og en del med udsigt til de omkringliggende vinmarker, som alle hører til stedet.

Dobbeltværelse Standard: - Disse fire værelser på ca. 15 m² er flotte og elegant indrettede med aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger. Disse værelser har ikke balkon. Dobbeltværelse Executive: - Disse to værelser er magen til Standard-værelserne, men har egen lille balkon. Her er der heller ikke mulighed for ekstra opredninger.

Junior Suite: - Disse to værelser er flotte og elegant indrettede med soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til hele tre ekstra opredninger. Disse værelser har ikke balkon. Suite: - Disse tre værelser er flotte og elegant indrettede med separat opholdstue og soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til to ekstra opredninger. Kun ét af de tre værelser har lille balkon. Suite Executive: - Disse fire værelser på ca. 70 m² er flotte og elegant indrettede med separat opholdstue og soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv, kamin/brændeovn og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til hele tre ekstra opredninger. To af de fire værelser har lille balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Querce del Vareglio som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Querce del Vareglio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 21 anmeldelser fra Agriturismo Le Querce del Vareglio

Afslappende ferie

Agriturismo Le Querce del Vareglio er et dejligt afslappende sted hvor vi havde 6 overnatninger. Poolen er tilpas stor til de familier/par som var til stede (tror dog at der var lidt problemer med rensesystemet, vandet ikke var helt klart). Udemærket morgenmad (med ønske om mere sundt udvalg, men det er nok italiensk med mange småkager til morgenmad). Fin mulighed for frokost på stedet samt velsmagende aftensmad. Agriturismoens personale var søde til at hjælpe med "børnepasta" og andre ønsker, som umiddelbart ikke var på menuen. Vi fik også besøgt de mange dyr, men måtte gå forgæves mht at prøve at ride, da der ikke var en instruktør til stede, de gange vi prøvede. Agriturismoen burde nok have en tidspunkt denne instruktør kan træffes, hvis de annoncerer for ridning. Alt i alt et dejligt afslappende sted med mulighed for middage i den nærliggende by samt vinsmagning ved nærliggende vinproducenter.

Læs mere

Flot beliggenhed og dejlig mad

Stedet ligger smukt midt i bakkerne og vinmarkerne, og tæt på en hyggelig lille by. Værelserne var fine med aircondition, og maden i restauranten er rigtig god. Poolen også fin. Vi savnede faktisk ikke noget.

Læs mere

Hotel - ikke agriturismo

Smuk gård. Skønne områder og dejlig pool-område. Vi var her i 3 dage og brugte stedet som afslapning og base for vin-indkøb i området. Stedet er en vin-producerende gård, men af den kommercielle slags. Det er stordrift, og stedet drives nok mere som hotel end som agriturismo. Personalet er venlig, imødekommen og taler fornuftig engelsk, men man har ikke den samme lidt mere intime tilgang som på de små agriturismoer.
Værelset var fint, men for en junior-suite ikke specielt ud over størrelsen. Stedet er fint opryddet og pænt rent. Godt indtryk.
Stedet anvendes i weekender af italienske gæster udefra, som kommer og spiser og benytter pool-området. Men det har ikke generet os overhovedet.
Restauranten på stedet laver en rigtig fin menu hver aften til overkommelige priser. Morgenmaden er fin og tilpasset turister fra nord, med f.eks. forskellig æg, bacon, youghurt mm.
Stedet er stort og alt fungerer og virker. Der er rent, pænt og flot. Vi kan ikke sætte en finger på noget.

Læs mere

Luksusagriturismo med herregårdsstemning

Skønt sted at slappe af. Køkkenet er glimrende, og det samme er vinen, der i restauranten sælges til 8 euro - ikke pr. glas, men pr. flaske. Vi besøgte Torino med knap 1 mio. indbyggere, det samlede Italiens første hovedstad. Alba er også et besøg værd. I det hele taget er egnen smuk.

Læs mere

Super ferieophold

Dejligt sted, skøn mad og venligt personale

Læs mere

Absolut fantastisk!

Jeg tilbragte en uge med min hustru og vores søn på 10 mdr. hos Le Querce, og vi havde en vidunderlig tid. Personalet er ekstremt hjælpsomme og søde, der er rent og flot, restauranten byder på mad af høj kvalitet (og nyt på menuen hver dag) og priserne er ret lave. Herudover er poolen dejlig, og nærområdet byder på masser af dejlige seværdigheder og hyggelige byer.

Læs mere
 
search map