Agriturismo i Canale d'Alba i Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Vinkælderen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Querce del Vareglio er et klassisk italiensk landsted og vingård, som indfrier alle forventninger til fred og ro, vinproduktion, elegante værelser og en indbydende swimmingpool (8 x 11 m) og skønne terrasser. Afstanden ned til Canale er godt 2 km.

Det omkringliggende landskab

De beroligende skove og det bølgende bakkelandskab leder tankerne hen på den perfekte feriedrøm. Der er god mulighed for at udforske de omkringliggende vinmarker her midt i Parco delle Rocche til fods eller på mountainbikes, der kan udlejes i omegnen. Små kæledyr er velkomne og her er naturligvis parkering.

Læs mere om Agriturismo Le Querce del Vareglio

Restaurant og pool

På stedets restaurant kan man nyde egnsretter og italienske retter med udgangspunkt i egen produktion. Hertil serveres egne vine og ellers andre interessante vine fra nærområdet Roero og Langhe. Flaskerne hentes naturligvis op fra egen vinkælder, som i sig selv er en hel attraktion. Maden indtages i to smukke sale med hvælvede lofter og fritliggende bjælker, hvor man tydeligt mærker ejendommens historiske værdi. Restauranten er dog lukket om onsdagen. Man finder desuden reception, bar, pejsestue og morgenmadssal (hvor der serveres buffet) i varme farver. Her er ingen elevator op til værelserne på 1. og 2. sal. Der er wi-fi i fællesområderne indendørs (mod tillæg).

Klappedyr, rideskole og vinproduktion

Få hundrede meter fra hovedbygningen finder du mere at tage dig til. Her er nemlig blevet lavet en rideskole med omkring 10 heste og instruktører, der tilbyder undervisning på ridebane eller deltagelse i ture i den smukke naturpark (mod betaling). Det er også hernede, at du finder de mange dyr som gæs, høns, køer, grise, æsel og geder. I en afdeling af de gamle stald- og ladebygninger finder du også den aktive vinproduktion, som du er mere end velkommen til at aflægge et besøg efter aftale med personalet.

Stilfuldt indrettede værelser

Hovedbygningen, som er fra 1690, huser de 15 elegante og smagfuldt indrettede værelser i forskellige typer, alle med aircondition og en del med udsigt til de omkringliggende vinmarker, som alle hører til stedet.

Dobbeltværelse Standard:
- Disse fire værelser på ca. 15 m² er flotte og elegant indrettede med aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger. Disse værelser har ikke balkon.
Dobbeltværelse Executive:
- Disse to værelser er magen til Standard-værelserne, men har egen lille balkon. Her er der heller ikke mulighed for ekstra opredninger.

Junior Suite:
- Disse to værelser er flotte og elegant indrettede med soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til hele tre ekstra opredninger. Disse værelser har ikke balkon.
Suite:
- Disse tre værelser er flotte og elegant indrettede med separat opholdstue og soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til to ekstra opredninger. Kun ét af de tre værelser har lille balkon.
Suite Executive:
- Disse fire værelser på ca. 70 m² er flotte og elegant indrettede med separat opholdstue og soveværelse, køkkenhjørne med to kogeplader, aircondition, telefon, minibar, lcd-skærm med satellit-tv, kamin/brændeovn og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De er en del større end Standardværelserne, hvorfor der her er plads til hele tre ekstra opredninger. To af de fire værelser har lille balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Moonfra

Antignano, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio

search map