Feriebolig i Camino i Piemonte

Agriturismo Ca' San Sebastiano

Hovedbygningen med de fleste værelser og lejligheder Have med lavendel Nabobygningen ca. 100 m væk, hvor nogle af lejlighederne ligger
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I det lille lokalsamfund Castel San Pietro i vindistriktet Monferrato ligger dette historiske landsted og lokker med smagfuldt indrettede lejligheder i varme farver. De fordeler sig på to bygninger: Hovedbygningen 'Agriturismo' og 'Wine Resort', der ligger ca. 100 m ved siden af.

Vin og andre lækkerier

Ca' San Sebastiano producerer primært rødvin (Barbera del Monferrato og andre rødvine), og som agriturismo fremstiller de også marmelade og småkager (biscotti). Vinproduktionsdelen ligger ca. 2 km herfra, men vinsmagningerne foretager de med glæde i en sal til samme formål på selve vingården, hvor gæsterne bor.

Smag på lokalsamfundet

Hvis I ikke selv ønsker at lave mad, så kan I vælge at spise på stedet i deres restaurant på 1. sal, der som regel er åben fredag-lørdag-søndag og somme tider om onsdagen. Her er der mulighed for at smage det lokale køkken og stedets egne produkter. Hvis I ønsker at prøve andre restauranter - eller bare ønsker at spise ude på en af deres lukkeaftener - og stadig gerne vil lade bilen stå hjemme, så ligger der et spisested Trattoria del Centro ca. 400 m væk, som kan nås til fods. Her er køkkenet godt og gedigent - traditionelt og rustikt. Til frokost behøver du heller ikke at forlade stedet, da der efter aftale kan arrangeres lette frokostretter, hvis I har valgt at dase hjemme i solen ved poolen. Det kan tilmed også lade sig gøre fre-søn at bestille aftensmad som take-away, hvis I ønsker at indtage den mere uformelt i jeres egen lejlighed. I dette tilfælde er der lidt rabat at hente. Bemærk: Husk at give besked på forhånd, hvis I ønsker at spise på stedet på ankomstdagen om lørdagen. Det vælger de fleste gæster, da de endnu ikke har fået købt ind og så er det meget rart at kunne sætte sig og nyde et måltid efter en lang rejse. Hvis I ønsker at købe ind til selv at lave mad, så ligger der et supermarked (COOP) i Trino Vercellese (ca. 6 km væk) og ellers er der endnu større supermarkeder i Casale Monferrato (ca. 18 km væk).

Indbydende fællesområder

Der er reception på stedet og fine hvælvede lofter og blomstrede møbler. Du finder også et barområde og en morgenmadssal, hvis I ønsker at tilvælge morgenmad i stedet for selv at stå for det. Morgenmaden serveres som buffet med en masse hjemmelavede produkter. Ønsker man at spise morgenmaden udendørs, kan det lade sig gøre på den fælles terrasse oppe på 1. sal.

Flot poolområde og wellness

Ud over en pool med jacuzzi-funktion, så er der også en børnepool med en dybde på ca. 50 cm. Omkring poolen er der naturligvis parasoller og liggestole. Poolen ligger foran hovedbygningen - hvilket vil sige, at dem, der bor i nabobygningen, har ca. 100 m hen til poolen fra deres ferielejlighed. Fra tid til anden afholdes der bryllupper på stedet - men poolen vil altid være tilgængelig for stedets overnattende gæster. Ved nabobygningen 'Wine Resort' har værterne åbnet et wellnessområde, der består af afdelingen 'Acquavitae' (med lille pool, jacuzzi og sauna - åben fredag-søndag mod tillæg) og 'Divinum' (kan bookes helt privat mod tillæg - her er der vinbad (!), hamman og jacuzzi). Oppe bag agriturismo'en ligger der en fælles parkeringsplads, hvor der er plads til alle. Det er også muligt at leje cykler på stedet - spørg nærmere direkte på stedet ved ankomst.

Du bor side om side med et af naturens luner

Ca' San Sebastiano har den herligste beliggenhed i Piemontes vinlandskab. Få kilometer nordpå ligger Pofloden og Piemontes rismarker. Det lyder alt sammen meget romantisk, men disse områder huser også et par drilske fætre, nemlig myggen og bien (ikke hvepsen) - og disse finder også vej til Ca' San Sebastiano. Antallet af insekter varierer naturligvis fra periode til anden og fra årstid til årstid - og det er meget individuelt, om man generes af de små bæster. Bierne søger mod vand og vil derfor typisk indfinde sig ved poolen, men de gør ingenting, så længe man lader dem være i fred. Myggene derimod er mere interesserede i menneskene. De dukker som regel sidst på dagen og huserer i aftentimerne. Det skal dog understreges, at Ca' San Sebastiano behandler for myg for at minimere generne. Derudover har alle lejligheder myggenet, så man om natten kan sove ugeneret. Og endelig kan du selv vælge at supplere med myggebalsam, myggelys og en fluesmækker, hvis behovet opstår.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Ca' San Sebastiano

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa La Martina

Canelli, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map