Feriebolig i Camino i Piemonte

Agriturismo Ca' San Sebastiano

<p>Hovedbygningen med de fleste værelser og lejligheder</p>
<p>Have med lavendel</p>
<p>Nabobygningen ca. 100 m væk, hvor nogle af lejlighederne ligger</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I det lille lokalsamfund Castel San Pietro i vindistriktet Monferrato ligger dette historiske landsted og lokker med smagfuldt indrettede lejligheder i varme farver. De fordeler sig på to bygninger: Hovedbygningen 'Agriturismo' og 'Wine Resort', der ligger ca. 100 m ved siden af.

Vin og andre lækkerier

Ca' San Sebastiano producerer primært rødvin (Barbera del Monferrato og andre rødvine), og som agriturismo fremstiller de også marmelade og småkager (biscotti). Vinproduktionsdelen ligger ca. 2 km herfra, men vinsmagningerne foretager de med glæde i en sal til samme formål på selve vingården, hvor gæsterne bor.

Smag på lokalsamfundet

Hvis I ikke selv ønsker at lave mad, så kan I vælge at spise på stedet i deres restaurant på 1. sal, der som regel er åben fredag-lørdag-søndag og somme tider om onsdagen. Her er der mulighed for at smage det lokale køkken og stedets egne produkter. Hvis du derimod ønsker at prøve andre restauranter - eller bare ønsker at spise ude på en af deres lukkeaftener - og stadig gerne vil lade bilen stå hjemme, så ligger der et spisested Trattoria del Centro ca. 400 m væk, som kan nås til fods. Her er køkkenet godt og gedigent - traditionelt og rustikt. Til frokost behøver du heller ikke at forlade stedet, da der efter aftale kan arrangeres lette frokostretter, hvis I har valgt at dase hjemme i solen ved poolen. Det kan tilmed også lade sig gøre fre-søn at bestille aftensmad som take-away, hvis I ønsker at indtage den mere uformelt i jeres egen lejlighed. I dette tilfælde er der lidt rabat at hente. Bemærk: Husk at give besked på forhånd, hvis I ønsker at spise på stedet på ankomstdagen om lørdagen. Det vælger de fleste gæster, da de endnu ikke har fået købt ind og så er det meget rart at kunne sætte sig og nyde et måltid efter en lang rejse. Hvis I ønsker at købe ind til selv at lave mad, så ligger der et supermarked (COOP) i Trino Vercellese (ca. 6 km væk) og ellers er der endnu større supermarkeder i Casale Monferrato (ca. 18 km væk).

Indbydende fællesområder

Der er reception på stedet og fine hvælvede lofter og blomstrede møbler. Du finder også et barområde og en morgenmadssal, hvis I ønsker at tilvælge morgenmad i stedet for selv at stå for det. Morgenmaden serveres som buffet med en masse hjemmelavede produkter. Ønsker man at spise morgenmaden udendørs, kan det lade sig gøre på den fælles terrasse oppe på 1. sal.

Flot poolområde og wellness

Ud over en pool med jacuzzi-funktion, så er der også en børnepool med en dybde på ca. 50 cm. Omkring poolen er der naturligvis parasoller og liggestole. Poolen ligger foran hovedbygningen - hvilket vil sige, at dem, der bor i nabobygningen, har ca. 100 m hen til poolen fra deres ferielejlighed. Fra tid til anden afholdes der bryllupper på stedet - men poolen vil altid være tilgængelig for stedets overnattende gæster. Ved nabobygningen 'Wine Resort' har værterne åbnet et wellnessområde, der består af afdelingen 'Acquavitae' (med lille pool, jacuzzi og sauna - åben fredag-søndag mod tillæg) og 'Divinum' (kan bookes helt privat mod tillæg - her er der vinbad (!), hamman og jacuzzi). Oppe bag agriturismo'en ligger der en fælles parkeringsplads, hvor der er plads til alle. Det er også muligt at leje cykler på stedet - spørg nærmere direkte på stedet ved ankomst.

Du bor side om side med et af naturens luner

Ca' San Sebastiano har den herligste beliggenhed i Piemontes vinlandskab. Få kilometer nordpå ligger Pofloden og Piemontes rismarker. Det lyder alt sammen meget romantisk, men disse områder huser også et par drilske fætre, nemlig myggen, derfor kan det være en god ide at pakke noget myggespray.

Du kan bo i en lejlighed eller på et værelse

Du kan vælge at bo i et dobbeltværelse eller i en lejlighed hvor der er mulighed for selvforplejning. Lejlighederne kan ligge på forskellige plan og de har enten en eller to soveværelser. En del af dem har en balkon eller en anden form for udeplads, men da det ikke er alle, der har det, kan vi ikke garantere noget på forhånd. Du har dog adgang til fællesterrassen. Eftersom lejlighederne ligger i forskellige bygninger, kan afstanden til hovedbygningen samt poolen variere.

Læs mere om Agriturismo Ca' San Sebastiano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' San Sebastiano

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' San Sebastiano som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' San Sebastiano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Ca' San Sebastiano

Autentiske

Super hyggeligt hotel, meget find indretning af lejlighed og hotel værelser. Gode detaljer.
Hyggeligt pool område og sød betjening.
Anbefales ikke til børne familier,

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Ca' San Sebastiano

Læs mere

Familieferie

Fint sted. Lejligheden meget personligt indrettet. Vi var 14 familiemedlemmer afsted, og måtte rundt for at beundre hinandens lejligheder. De var langt fra dansk smag, men det var dejligt italiensk ?? Vi var blevet advaret om periodevise myg, og det er nok det eneste vi var trætte af. Der var RIGTIG MANGE myg.
Vi spiste et par gange i deres restaurant. Det var en god oplevelse.

Læs mere

Herligt ophold!!!!!!!

Super hyggeligt og MEGET fredfyldt sted, stedet er velholdt, og vores lejlighed var rigtig fint, med god plads og rigtig hyggelig med Soveværelse og køkken i forskudt plan-det eneste negative ved lejligheden var sengen som ikke er lavet til skandinaviske personer over 180 cm, og den var lidt vakkelvorn.
Hyggelig område ved poolen, dog er poolen ikke særlig stor-så det tager ikke lang tid at svømme de 100 baner??
Men stedet er optimalt hvis man bare ønsker at komme ned i gear, og hvor det eneste støjende element er cikaderne.

Læs mere

En blandet oplevelse...

Vores oplevelse hos "San Sebastiano" var en blandet oplevelse. Selve lejligheden levede til fulde op til vores forventninger - masser af plads, rent og pænt og hyggeligt indrettet. Sovesofaen i stuen var dog ganske enkelt elendig, så vi måtte flytte madrassen til gulvet for at vores ældste søn kunne få noget ordentlig søvn. Det gjorde sig også gældende i de andre lejligheder kunne vi forstå på vores rejsefæller.

Stedet er rigtig hyggeligt, med en restaurant og hyggelig have.

Poolen var meget mindre, end det fremgik af de billeder vi havde set af stedet, så det var en skuffelse. Vores børn hyggede sig dog meget godt i den, så den "fungerede" alligevel fint. Omkring poolen var der rigtig mange bier og hvepse pga. vandet. Flere fra vores selskab blev stukket. Ligeledes var der om aftenen enormt mange myg, og de var ligeglade med de myggemidler vi havde medbragt. Så vi har fået flere myggestik end nogensinde. Vi har været på ferie i Italien på flere lignende steder, og vi har aldrig oplevet noget lignende.

Selve betjeningen på stedet var heller ikke helt i orden. Der var det meste af tiden nogle unge piger i receptionen, som ikke helt havde styr på situationen.

Selv om stedet er hyggeligt, så gør de andre ting, at det ikke er et sted vi vil vende tilbage til.

Læs mere

Familie ferie i Piemonte.

Der var meget lidt imødekommenhed fra personalet, som talte elendigt engelsk og forstod endnu mindre.
Billedet af sted har en totalt stærkt overdreven swimmingpool, den var lidt større end et badekar, og ikke som på billedet nærmest lige så lang som huset.
Vi fik et super værelse, med stor opholdsstue, dagligstue og stort badeværelse, som var noget slidt.
Vi havde en god ferie, allermest fordi vi var sammen med børn og børnebørn, men vi tager ikke til dette sted igen

Læs mere
 
search map