Agriturismo i Calosso i Piemonte

Ca' Rapulin

Terrassen til værelset Favorita
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lidenskab for god vin har bragt området Langhe og de smukke vinmarker i fokus hos mange rejsende, som specifikt går efter gode gastronomiske - udover de kulturelle - oplevelser.

Oplev vinproduktionen fra markerne via vinkælderen til den nydes ved spisebordet

Ejerne af Ca' Rapulin har alle en lidenskab for vin, og på trods af at de alle til dagligt beskæftiger sig med helt andre arbejdsopgaver - har de forsøgt at nærme sig vinverden som amatører, og de forsøger nu at bane vejen for andre vinelskere, ved at fokusere på kommunikation. På Ca' Rapulin sætter de pris på at dele de processer og det arbejde, som gør en vin til en god vin. En sti på ca. 2 km gennem vinmarkerne er udstyret med skilte, der fortæller om vinstokkenes liv alt efter årstiden. Du er velkommen til at besøge den lille vinkælder og følge vinens udvikling. Og naturligvis kan du smage deres vine og udvælge den, du synes bedst om.

Læs mere om Ca' Rapulin

I det åbne køkken kan du opleve den lokale madkunst

God vine dyrkes ofte der, hvor maden er mindst lige så god. På disse breddegrader er vin en naturlig del af måltiderne, der skal leve op til hvad bordet tilbyder. På Ca' Rapulin kommer du til at smage - bordbestilling er påkrævet - den lokale madkunst, og du kan endda være tilskuer til tilberedningen af dit måltid, da køkkenet er helt åbent. Går du op i hvordan råvarerne produceres, så er du velkommen til at besøge gårdens urtehave, der byder på mange slags grøntsager det meste af året. Har de ikke selv grøntsager nok, så benytter de sig gerne af naboernes produktion med det klare formål, et der skal serveres mad baseret på varer som har kørt "nul kilometer". Er du trøffelelsker, så regn med at at trøffelsæsonen er om efteråret og i den første del af vinteren, - altså den årstid hvor du kan nyde varmen og den knitrende ild fra pejsen sammen med den gode udsigt gennem glasdørene. Til frokost er restauranten kun åben for gårdens gæster, og her serveres der små anretninger som antipasti og salater, som du kan nyde udendørs under en parasol eller ved poolen.

Nyd udsigten fra infinity poolen

Mad og vin - men også den lokale gæstfrihed - er noget, du gradvist vil komme tættere på, jo længere du opholder dig i området. Men en ting du kan nyde fuldt ud fra første øjeblik er udsigten over Langhes skønne landskab. Her danner vinmarkerne geometriske mønstre på de mange bølgende bakker, hvor også de små velholdte bondehuse i livlige farver er en del af billedet. Fra bakketoppene hersker imponerende borge og vinslotte over by og land; et minde om en tid, hvor magten skulle være synlig. Her i området har tiden det også med at stå stille og blive næsten mytisk. Her kan du opleve de forskellige farvetoner, fuglenes sang fra morgen til aften, og en helt forskellig farvepalet afhængig af årstiden. Rejser du om sommeren, er vi også ret sikre på, at dine minder om Ca' Rapulins infinity pool vil være noget af det du husker længe. Poolen er forsynet med saltvand, så brugen af klor er meget begrænset. Det smager lidt anderledes på læberne og er en del sundere for huden.

Velindrettede og store væresler

Gården er opdelt i to fløje der er bygget vinkelret på hinanden: Bacche Rosse, altså fløjen med de røde druer, og Bacche Bianche fløjen, som du måske selv har gættet, med de hvide druer. Snedkeren har haft travlt da værelser og badeværelser blev indrettet, for her finder du mange detaljer som er lavet i træ og efter mål. Senge og klædeskabe stammer i de fleste tilfælde fra tidligere tider, imens den øvrige indretning er stilrig og helt ny. Værelserne er ret store og nogle af dem er endda udstyret med terrasse. De har alle minibar, aircondition, wi-fi, sat-TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Har du problemer med at sove, kan du glæde dig til stilheden om natten. Her er stilheden nemlig så "larmende" at du næsen kan høre stjernerne bevæge sig over himlen. Morgenmad er varieret og god - og skulle du have særlige ønsker eller allergier, så nævn det i forbindelse med bestillingen eller tal med receptionen ved ankomst.

Vi anbefaler Ca' Rapulin til et voksent publikum, der sætter pris på en dæmpet atmosfære, aflapning og god komfort. Maden og vinen er det ekstra prik over i'et, der får ferien til at blive endnu bedre.

Lejlighederne på Ca' Rapulin

Dobbeltværelse King med terrasse

Dobbeltværelse King ligger i Bacche Bianche ving. Det er et bekvemt dobbeltværelse med original loft i træværk. Dets terrasse kikker udover vinmarkerne.

Dobbeltværelse Deluxe

Værelset Deluxe ligger i Bacche Bianche ving og har udsigt over vinmarkerne. Det indeholder dobbeltseng og flot loft i træværk.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ca' Rapulin

Læs personlige anmeldelser af Ca' Rapulin som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Rapulin. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Ca' Rapulin

Dejligt og roligt sted

Fantastisk sted og sikke en gourmet oplevelse man får med samtidig.

Læs mere

Det kan ikke blive meget bedre

På Ca' Rapulin kan man holde ferie uden at forlade området. Her er service i højsædet og der er pool service, og en restaurant i top klasse.

Læs mere

Fantastisk

At sidde på altanen (værelset Favorita) med kig over poolen og/eller Piemontes bakker er ubetaleligt. Udsigten fra restaurant og pool ligeså, vidunderligt.

Venligt personale og god mad (vegetarisk Club Sandwich ved poolen, som kan anbefales). Middagene også vældig gode. Prøv den hjemmelavede is med chokolade og vanilje og deres Tortellinos.

Jog eller gå til "Udsigtspunktet"

Hilsner
Torbjörn Backesten

Læs mere

Fantastisk roligt og smukt sted i piemonte

Kvalitet - ligger med den flotteste udsigt ud over bakkerne med vinranker i Piemonte. Meget servicemindede personale. Dejligt roligt sted med virkeligt lækkert pool område. De leverer din frokost der til en meget rimelig penge. Hvis du vælger at spise på stedets restaurant - kan du nyde den delikate mad og områdets vine med udsigt over vinmarkerne. Værelset “favorita” vi boede på havde en stor terrasse. Alt fungerede perfekt. Lille udvalg til morgenmaden, men noget for alle. Du kan gå hen til vinsmagning hos en god producent - andre ligger som perler på en snor.

Læs mere

Landlig idyl

Et skønt sted der varmt kan anbefales. Landlig idyl med masser af charme. Personalet er fantasisk - hjælpsomme med ALT hvad der kan tænkes. Dejligt poolområde med udsigt over de skønneste vinmarker. Vi spiste flere gange i deres restaurant, nemt og bestemt til overkommelige priser, også for vin.
Morgenmaden er typisk italiensk, meget sødt, men også yougort og frugt.
Skal der anbefales noget til forbedring bliver det morgenbrød - det vi fik var tørt og kedeligt, og måske lidt æg til den bacon og de pølser der var.

Læs mere

Bedømmelse af Ca' Rapulin

Fremragende service af hjælpsomme personale.
Fantastiske omgivelser.

Læs mere
 
search map