Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os "kun" 400 meter over havet midt i Langhes smukke landskab, og størstedelen af byens indbyggere er involveret i vinproduktion. Byen er ret lille - her bor der knap 1500 mennesker - og er bygget mellem dalene Nizza og Tinella og under Calosso borgen, som i over 1000 år har hersket over byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byens fest: la fiera del rapulé

Byens normalt stille liv når sit højdepunkt den tredje weekend i oktober, når der arrangeres la fiera del rapulé, som har fået sit navn fra høsten af rapulin, de mindste druer, der bliver hængende efter vinhøsten. Festen byder på en gastronomisk tur med smagning af de loale vine og retter, som publikum henter i de mange crotin, som på dialekt betyder vinkælder gravet i sten og som rummer den bedste vin. Festen holdes over to dage med musik og underholdning som ledsager nydelse af den lokale vin.

Læs mere om Calosso

Udflugter i omegn

Vælger du at holde ferie på disse kanter, så anbefaler vi, at du ankommer i bil. Du vil sikkert bruge en dag i Canelli, hvis underjordiske vinkælder er en udflugt - og en vinsmagning - værd. Besøg også gerne Nizza Monferrato. I Acqui Terme kan du prøve at drikke den lokale svovlvand, vel vidende at du kan skylle smagen væk med den lokale vin, i tilfælde af at du ikke synes om det. Glem ikke Asti og Alba, der begge er et besøg værd - og ikke alene på grund af den gode vin og mad. Bilen vil også give dig mulighed for at opleve landskabet i dit eget tempo - og for at stoppe, når du synes, at du kan få et rigtigt godt billede med hjem.

Skjul teksten
 
 
search map