Anmeldelser af La Dogliola

 
La Dogliola er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Dogliola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Dogliola

Læs personlige anmeldelser af La Dogliola som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Dogliola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henrik og hans familie fra Bertrange i Luxembourg boede på La Dogliola i Bubbio fra d. 30. oktober til d. 3. november 2005.

Har I været glade for byen og området?
Byen var meget hyggelig, og omraadet var fint - udmaerket udgangspunkt for udflugter baade til vin og byer - Alba, Aqui Therme og Asti, mv.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Nej - vi havde bedt om en lejlighed til 4 personer, altsaa 2 voksne og 2 boern i alderen 7 og 9 aar. Det var en lejlighed med et soverum og et koekken - altsaa var der opredning til boernene i koekkenet !!! Hvis man ville have lavet mad (hvilket egentlig ogsaa er hensigten med en lejlighed med koekkenfaciliteter) havde dette vaeret umuligt. Opredningen i koekkenet var ikke acceptabel. Desuden lod badevaerelset noget tilbage at oenske.

Til gengaeld blev ovennaevnte opvejet af, at det er utrolig dejlige mennesker, der har stedet. Gaestfriheden er uovertruffen - de maaltider, vi noed - morgenmad og middagsmenu - var upaaklagelige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Louise og familie fra Frederiksberg boede på La Dogliola i Bubbio fra d. 9. til d. 12. juli 2005.

Bubbio er i en klasse for sig selv. Alberto gør jo virkelig opholdet til en fornøjelse uden lige. Synes ikke der var så mange udflugtsmuligheder - eller så skal man køre lidt langt, men Aqui de Terme er en fin by med muligheder for shopping. Der er mange gode restauranter i området og særdeles mange gode vingårde, men man skal aboslut heller ikke glemme Albertos vine, som er super gode. Vi vender helt sikkert tilbage, når Alberto har fået åbnet sin egen restaurant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lisbeth og familie fra Hellerup boede på La Dogliola i Bubbio fra d. 25. til d. 27. juli 2004.

Bubbio var et fantastisk sted. Det er verdens sødsteste værtspar, som har overskud til såvel restaurantbookinger, vinsmagninger og hjælp generelt. Desværre bliver det nok aldrig til mere end et par nætters overnatning for vores vedkommende ad gangen, for det er simpelthen for varmt for børnene, når der ikke er nogen swimming pool. Vi kan kun give stedet vores allervarmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne-Mette og manden fra København boede på La Dogliola fra d. 15. til d. 22. juli 2003 efter at de havde været nogle dage i Verbania. Hun skrev efter rejsen:

Alt i alt har vi været utrolig glade for vores opholdssteder i Verbania og i Bubbio. Vi har været meget tilfredse med kontakten og formidlingen gennem In-Italia, og regner bestemt med at bruge jer en anden gang når vi skal på ferie i Italien.
La Dogliola var fantastisk - bortset fra fabrikken, som dog var en mindre gene.
På Hotel Europalace modtog vi en meget fin betjening, men da vi var dernede i en meget varm periode, kan vi i bagklogskabens lys se, at det ville have været bedre med et værelse med klimaanlæg - især da åbne hotelvinduer lukkede både luft, larm og myg ind! Vi fandt en dejlig - og billig! - restaurant i Verbania, som vi gerne vil anbefale til andre besøgende: Hostaria il Cortile på Via Albertazzi 14, ned ad en gyde og inde i en gård, lukket om onsdagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren, hans kone og deres døtre fra København tilbragte tre dage på La Dogliola i slutningen af juli 2001. De skrev efter hjemkomsten:

Vi nød opholdet meget, det var et virkeligt dejligt sted og Alberto var en dejlig vært - flink til at anbefale passende spisesteder, sightseeing mv uden på nogen måde at være anmasende. Vi havde kun 3 overnatninger men fik set Alba, Asti samt Aqui Termine - alle 3 meget hyggelige og velbevarede byer.
Stedet mere end levede op til vore forventninger, og vi vil meget gerne benytte jeres service til ferier fremover. Det eneste problem vi havde var at finde La Dogliola - skiltning er jo ikke lige det, man går mest op i i Italien, hvilket har sin charme, men ikke lige når man har kørt en hel dag !
Vi så på jeres hjemmeside at et andet par syntes fabrikken ved foden af bjerget larmede meget - vi må dog sige, at det ikke var noget, der genrede os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bjarne og Hjørdis fra Karlslunde holdt ferie på La Dogliola fra d. 18. til d. 23. juli 2001.De meddelte efter rejsen:

Vi flygtede fra truende regnvejrsskyer i Danmark ned til La Dogliola i Piemonte, hvor Alberto tog imod os med stor venlighed og imødekommenhed. Vi nød de 5 dage på stedet i fulde drag i det meget smukke landskab. Alberto stod hele tiden til rådighed med råd om, hvor vi skulle tage hen, og hvor vi skulle spise lige netop den aften, og fortalte medrivende om sin vinproduktion og sine planer for La Dogliolas fremtid. Fabriken, som der skrives om, så vi overhovedet ikke som noget problem, og vi vender meget gerne tilbage til stedet ved en senere lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og familie fra København boede på La Dogliola fra d. 31. marts til d. 7 april 2001. Han skrev efter hjemkomsten:

Vi boede hos Alberto en uge, og vi havde et fantastisk dejligt ophold. Alberto er en utrolig gæstfri og imødekommende person, og han kan lære én meget om specielt vin, men også om området og Italien generelt. Desuden er området omkring Bubbio utrolig dejligt med bølgende vinmarker og små middelalderlandsbyer. Og så laver Alberto en fantastisk vin. Fabrikslyden generede os ikke - man kan sagtens sidde udenfor og læse en bog.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map