Agriturismo i Bubbio i Piemonte

La Dogliola

 
La Dogliola er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Dogliola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Dogliola blev etableret i 1988 af Alberto Quarello, som forenede sin lidenskab for vin med sin lyst til at være selvstændig. Vinhøst efter vinhøst har det været muligt for La Dogliola at producere adskillige typer vin, takket være den gode jord, de gode vindruer og de mange timer i vinkælderen. Alberto arrangerer vinsmagninger, hvor man kan snakke med ham om de forskellige dufte og smagsoplevelser.

På La Dogliola er det både muligt at overnatte, lige som man kan opleve Asti-provinsens smukke landskab på dejlige gåture gennem bakkerne. Huset er et traditionelt piemontesisk bondehus, som er blevet helt restaureret. Her bor Alberto og hans familie, men der er også en toværelseslejlighed og tre "hotel"-værelser, som lejes ud til turister og de vinelskere, der valfarter til dette område. Både lejligheden og værelserne - som alle har eget bad - er rustikt møbleret med et personligt præg af "Alpestil" og virker meget charmerende, omend en smule slidt. Kun et af værelserne har balkon, men man kan frit opholde sig i den øvrige del af stedets have.

Læs mere om La Dogliola

Gården ligger isoleret på en bakkeskråning, og det eneste, der spolerer udsigten, er en fabrik (der giver en fjern støj, som fra en arbejdende traktor. Fabrikken høres i det fjerne fra 5:30-22:30 man-fre og lørdag indtil 12:30. Søndag er den lukket.) i bunden af dalen omkring 700-800 meter fra La Dogliola. Fra gården er der udsigt over det omkringliggende område i Langa Astigiana med dens vinmarker og saracenske tårne. Udenfor kan man nyde solen på den store terrasse eller hvile i skyggen under de mægtige træer. Gården ligger midt mellem Alba og Acqui Terme og er derfor et god udgangspunkt for ture i området.

Gæsterne kan desuden benytte sig af det fælles opholdsrum og give sig til at læse, lave mad eller se en film. Desuden har Alberto sat et mindre fritstående svømmebassin op, som er til rådighed for alle gæsterne. Det er muligt at spise middag i den moderne indrettede lille restaurant med terrasse og udsigt ud over dalen. Her serveres en femretters smagsoplevelse, som man ikke må snyde sig selv for. Albertos mor står i køkkenet og disker op med de mest fantatiske retter fra egnen. Blandt andet kan nævnes; Terrina di coniglio (Kanin terrin), zuppa di pomodoro e parmigiano (tomatsuppe med parmesanost), Risotto allĀ“erbe (Risotto med urter), vitello con salsa al Barbaresco (kalvekøb med sauce af Barbaresco vin), gelato alla lavanda con torta di mele (lavendel is med æblekage).
Det er også muligt at få serveret morgenmad mod betaling af et lille tillæg (ca. 40,- kr.); den bør bestilles på forhånd. Morgenmaden er traditionel piomentesisk og inkluderer kun hjemmelavede råvarer. I nærheden, men dog i køreafstand - findes der adskille gode restauranter... spørg Alberto, som gerne hjælper med at bestille bord og komme med yderligere oplysninger om deres specialiteter.

Lejlighed Le Margherite
Rummelig lejlighed med det originale hvælvingsloft, pejs og antikke dekorationer på væggene. Den består af stor opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa, stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map