Hotel i Bra i Piemonte

Nuovo Hotel Giardini

 
Nuovo Hotel Giardini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Nuovo Hotel Giardini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nuovo Hotel Giardini ligger midt i den stemningsfulde middelalderby Bra, som er kendt for slow food-kulturen og for at sætte de gode råvarer øverst på dagsordenen. Hotellets placering er ideel, da man lige uden for døren er i midt den gamle bydel med ugentlig markedsdag om onsdagen, parken Giardini Belvedere, den smukke plads Piazza 20 Settembre og flere fine kirker. Her er et rigt udvalg af restauranter og butikker.

Vender man blikket indad, møder man først en reception og en bar, hvor også de lokale kommer og får en forfriskning. Videre omkring hjørnet finder man morgenmadssalen, hvor der serveres italiensk morgenmad (typisk cappuccino, croissant, yoghurt og småkager), og hvor der hænger et stort fladskæms-tv. Der er elevator på hotellet og parkering til hotellets gæster.

Læs mere om Nuovo Hotel Giardini

Værelserne:
De 22 værelser ligger på 1. og 2. sal. og har udsigt enten ud mod pladsen eller mod den indre gård. De er alle udstyrede med tv, minibar, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser bagtil har fælles balkon. Der er mulighed for enkelt-, dobbelt-, tresengs- og firesengsværelse.

Skjul teksten
 
 
search map