Hotel i Bra i Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er mad og vin i højsædet

Den lille by Pollenzo som ligger i det smukke landskab uden for byen Bra, er noget helt for sig selv, og er du vild med både italiensk mad og vin, så er byen et absolut must på en rejse i det skønne Piemonte.
Mad og vin er to ord som altid er i højsædet, når tanken falder på dette sted. Hotellet har nemlig taget Slow Food begrebet til sig, og med beliggenheden i Piemonte, er vinen naturligvis også i højsædet. Derudover er hotellet indrettet i en stor slotslignende bygning, hvor du også finder Universitetet for gastronomisk videnskab og vinbanken, Banca del Vino - ja tænk at den slags findes i virkeligheden. Hele komplekset er omgivet af en stor park, hvor du også finder hotellets swimmingpools.

Bo herskabeligt på et gammelt kongeslot

Den nygotiske bygning som i dag bl.a. rummer det 4-stjernede hotel Albergo dell'Agenzia, blev i tidernes morgen opført til den italienske konge Carlo Albergo. I dag er bygningen fuldstændig renoveret og lever på alle måder op til, hvad du kan forvente af et godt 4 stjernet hotel. Udefra virker hotellet måske en anelse minimalistisk, og ikke helt hvad du måske ville forvente af et italiensk slot, men så snart du er kommet inden for døren, er jeg sikker på, at din eventuelle bekymring forsvinder som dug for solen. Du træder nemlig direkte ind i det smukke receptionsområde med store buede lofter og søjler. Her kan du slå dig ned i en af læderlænestolene og planlægge dagen, måske med noget godt at drikke, for du har jo trods alt vinbanken som nærmeste nabo, og den rummer over 100.000 flasker.

Slow Food bevægelsen har rod i dette område

Slow Food bevægelsen i Italien begyndte her i området, og Slow Food-folket har jo ret, for selvfølgelig skal man tage sig god tid, ikke blot til at nyde lækkerierne, men også til at fremstille dem. I Piemonte er de stolte af deres madkundskaber, og de anser regionen for at være den italienske madlavnings vugge. Hotellet har sin egen restaurant, og så kan du naturligvis også besøge den restaurant, som hører til Universitetet, og begge steder er du sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Til maden kan du vælge og vrage mellem mere end 300 forskellige regionale vinmærker, og har du lyst til forandring, kan du besøge nogen af de gode lokale restauranter i området.

Gode udflugtsmuligheder

Der er masser at tage sig til i Piemonte, fra morgen til aften, hyggelige ture rundt i landskabet fyldt med seværdigheder. Gå herlige ture og cykle i landsbyerne og mellem vinmarkerne, lave et pitstop i nogle af de små hyggelige byer og få en kop kaffe eller en god lokal frokost. Vi kan også anbefale en tur til Torino, som engang var Italiens hovedstad, men også hovedsæde for de berømte FIAT-fabrikker. Det er en dejlig åben storby med store pladser og mange shopping muligheder - husk at smage på den lokale varme chokolade som er et must, når du er på disse kanter.

Læs mere om Albergo dell'Agenzia

Komfortable værelser med et tvist

Hotellet har ikke mere 47 værelser i forskellige kategorier, som alle har navn efter områdets gode vine - hvad kunne man ellers forvente af et sted som dette! Indretningen er klassisk, og de fleste værelser har terracottagulv ligesom en del har skrå lofter og træbjælker. Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Albergo dell'Agenzia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map