Villa i Belgirate ved Maggioresøen

Villa Falcone

 
Villa Falcone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Falcone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Belgirate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Falcone ligger smukt i højderne ved Belgirate med fabelagtig udsigt over Maggiore søen og to mindre søer på den anden side af østbredden. Du når frem til villaen af en lille og stille vej der kører fra byen op til huset.

Der er ca. 5 km fra villaen til byen Belgirate, hvor du finder caféer, restauranter og butikker samt den offentlige strand. Fra Belgirate kan du også tage færgen til de øvrige byer rundt om Maggiore søen. Inden for 15 minutters kørsel når du frem til to golfbaner. Er du villig til at køre op til 45 minutter så har du 7 golfbaner mere at spille på.

Læs mere om Villa Falcone

Rundt om villaen ligger der en dejlig have med blomster, palmer og græsplæne samt bord og stole og udsigt. Villaen er fordelt på to etager og er udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villa med 10 sovepladser
- På villaens øverste etage findes indgang til rummelig opholdsstue med pejs og spisebord samt udgang til terrasse med udsigt over søerne, køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine samt ovn, to soveværelser med dobbeltseng og søudsigt, et soveværelse med dobbeltseng og udsigt over haven og to badeværelser af hvilke et med toilet og bruser og et med toilet og karbad.
I underetagen findes endnu en stor stue med stort og langt spisebord med plads op til 20 personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Vi anbefaler denne villa til de rejsende der er villige til at køre de 5 km, der adskiller sådan et fredeligt sted fra det travle bycentrum, hvor du finder bager, indkøbsmuligheder og andre faciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map