Hotel i Belgirate ved Maggioresøen

Hotel Milano

 
Hotel Milano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Milano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Belgirate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælg at bo på Hotel Milano, som ligger direkte i en stille og rolig lille by direkte ved Lago Maggiores søbred. I Belgirate, er der et par restauranter og forretninger og den livlige by Stresa ligger kun ca 10 km derfra. Fra Belgirate går der også tog til Stresa ellers kan du bare tage bilen. Hotel Milano har en kendt og velrenommeret restaurant med direkte søudsigt. Desuden findes der en privat strand.

Hotel Milano, en sikker favorit hvad angår udsigt og beliggenhed

Hotel Milano er et af de få hoteller som ligger direkte ved søbredden. Her er der intet, der forstyrrer den dejlige søudsigt. Sæt dig på terrassen og nyd en italiensk aperitif, som for eksempel den kendte Spritz, og lad dagens oplevelser passere forbi. Lago Maggiore er virkelig meget mere end en sø, den er indbegrebet af smuk natur og lysindtrykkenes magiske skiften. Tag dertil for at forkæle krop og sjæl med billeder af enestående skønhed. Nyd dit afslappende ophold her i Belgirate, på dette enkle hotel med en misundelsesværdig panoramaudsigt!

Læs mere om Hotel Milano

En restaurant i søen


Når sulten melder sig til aftensmaden, så snyd dig ikke for et rendezvous med Lago Maggiore. Tag plads på den store terrasse helt ud til vandet, og vælg mellem retterne fra det internationale, italienske eller det lokale køkken. Sørg for at prøve fiskeretterne baseret på lokale råvarer. Ravioli med ørred er en af kokkens specialiteter.

Et hotel mellem fortid og nutid

Hotel Milano har formået at bevare den oprindelige, gammeldags atmosfære, blandt andet igennem indretningen som består af antikke, elegante møbler. Her kommer du virkelig til at føle dig veltilpas. Hotelejerne Andrea og Carlotta byder dig velkommen til dette hotel med en familiær og hyggelig atmosfære. Receptionen har døgnåbent alle ugens dage. Værelserne, som er enkelt indrettede, har alle wifi og aircondition. Badeværelserne er små og har enten brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Superiorværelserne er lidt større og har en smuk udsigt over søen. Nogle standardværelser har også udsigt over søen, men det kan ikke garanteres. Værelserne kunne godt trænge til en kærlig hånd, men hvis du lægger større vægt på hotellets placering og den fantastiske udsigt, vil du helt sikkert mene, at du har truffet det rigtige valg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Milano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Milano som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Milano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt

Venligt personale i et vidunderligt 50'er miljø.

Læs mere
 
search map