Hotel i Belgirate ved Maggioresøen

Hotel Milano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg at bo på Hotel Milano, som ligger direkte i en stille og rolig lille by direkte ved Lago Maggiores søbred. I Belgirate, er der et par restauranter og forretninger og den livlige by Stresa ligger kun ca 10 km derfra. Fra Belgirate går der også tog til Stresa ellers kan du bare tage bilen. Hotel Milano har en kendt og velrenommeret restaurant med direkte søudsigt. Desuden findes der en privat strand.

Hotel Milano, en sikker favorit hvad angår udsigt og beliggenhed

Hotel Milano er et af de få hoteller som ligger direkte ved søbredden. Her er der intet, der forstyrrer den dejlige søudsigt. Sæt dig på terrassen og nyd en italiensk aperitif, som for eksempel den kendte SpritzBelgirate, på dette enkle hotel med en misundelsesværdig panoramaudsigt!

Læs mere om Hotel Milano

En restaurant i søen


Når sulten melder sig til aftensmaden, så snyd dig ikke for et rendezvous med Lago Maggiore. Tag plads på den store terrasse helt ud til vandet, og vælg mellem retterne fra det internationale, italienske eller det lokale køkken. Sørg for at prøve fiskeretterne baseret på lokale råvarer. Ravioli med ørred er en af kokkens specialiteter.

Et hotel mellem fortid og nutid

Hotel Milano har formået at bevare den oprindelige, gammeldags atmosfære, blandt andet igennem indretningen som består af antikke, elegante møbler. Her kommer du virkelig til at føle dig veltilpas. Hotelejerne Andrea og Carlotta byder dig velkommen til dette hotel med en familiær og hyggelig atmosfære. Receptionen har døgnåbent alle ugens dage. Værelserne, som er enkelt indrettede, har alle wifi og aircondition. Badeværelserne er små og har enten brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Superiorværelserne er lidt større og har en smuk udsigt over søen. Nogle standardværelser har også udsigt over søen, men det kan ikke garanteres. Værelserne kunne godt trænge til en kærlig hånd, men hvis du lægger større vægt på hotellets placering og den fantastiske udsigt, vil du helt sikkert mene, at du har truffet det rigtige valg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Hotel Villa Paradiso

Meina, Piemonte

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map