Ferieboliger og hoteller i Belgirate

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Belgirate ligger på den sydvestlige bred af Maggioresøen, ca. 6 km fra byen Stresa. Byens ligger lige ved bugten, som deler søen i den lave ende og Borromeo-golfen. Byens navn stammer højst sandsynligt fra denne beliggenhed: ”bel girare” betyder nemlig det smukke sving.

Byen har været beboet siden oldtiden og er i dag en populær feriedestination. I 1900-tallet tiltrak byen mange berømtheder, som blandt andet Hemingway. Netop disse personligheder var med til at fremme opførelsen af de mange smukke villaer og ikke mindst parkerne med eksotiske plantearter fra hele verden. Herudover rummer byen arkitektoniske værker fra middelalderen - ikke mindst den gotiske kirke Santa Monica med sit originale romerske klokketårn fra det 11. århundrede.

Der findes derudover mange stemningsfyldte restauranter samt et diskotek, tennisbane og adskillige butikker i byen.

Kort over Belgirate

Du kan klikke på kortet nedenfor og få et overblik over ferieboliger i byen, afstande til lufthavne med mere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De bedste ferieboliger og hoteller i Belgirate

Der er et godt udvalg af ferieboliger og hoteller i Belgirate trods byens beskedne størrelse. Vi har håndplukket de bedste af disse, som du kan finde i søgemaskinen øverst her på siden. Du behøver blot at angive dine ankomst- og afrejsedatoer for at få en oversigt over hoteller, ferielejligheder, villaer og andre indkvarteringsmuligheder i byen og nærområdet.

Har du noget bestemt i tankerne, kan du med fordel bruge de udvidede søgemuligheder. Vil du for eksempel helst bo på et hotel eller B&B, hvor der bliver taget hånd om alt, kan du angive dette her. Ligeledes er der mulighed for kun at søge efter ferielejligheder og villaer, hvis du hellere vil have en bolig med eget køkken. Skal I rejse mere end to sammen, er en ferielejlighed ofte at foretrække. Planlægger du en ferie med et stort selskab, for eksempel flere generationer af familien, er det oplagt at kigge på at leje en hel villa. Det er ofte ikke dyrere per person end at bo på hotel.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig ellre hotel til ferien ved Maggioresøen eller spørgsmål om Belgirate? Du er velkommen til at kontakte os for personlig betjening. Med vores ekspertise i Italien kan vi altid give dig flere gode råd og inspiration til en vellykket ferie i Italien.

Læs mere om Belgirate

Skjul teksten
 
 
search map