Feriebolig i Baveno ved Maggioresøen

Residence Ortensia

 
Residence Ortensia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Ortensia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blot ca. 100 m fra Hotel Rigoli og Maggioresøens bred ligger lejlighederne Residence Ortensia i en selvstændig ejendom opført i Liberty-stil med en skøn have. Området er roligt og ligger midt i hyggelige Baveno.

Gæster på Residence Ortensia kan frit benytte sig af faciliteterne på Hotel Rigoli - både udendørs (have og søstrand med parasoller og liggestole) og indendørs (reception, bar, restaurant og læsesal) - der checkes nemlig ind på hotellet. Der er ikke søudsigt fra lejlighederne. Det er muligt at tilvælge morgenmadsbuffet på Hotel Rigoli. Kæledyr er velkomne.

Læs mere om Residence Ortensia

Toværelseslejlighed nr. 21 med 2/4 sovepladser
- Nydelig lejlighed i stueplan på ca. 40 m² med opholdsrum med klassiske møbler, dobbeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og lille badekar.
Treværelseslejlighed nr. 22 med 4/5 sovepladser
- Nydelig lejlighed i stueplan på ca. 55 m² med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Denne lejlighed har desuden tre små balkoner.
Treværelseslejlighed nr. 23 med 4/5 sovepladser
- Nydelig lejlighed på 1. sal på ca. 55 m² med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Denne lejlighed har desuden balkon.
Treværelseslejlighed nr. 24 med 4/5 sovepladser
- Nydelig lejlighed i stueplan på ca. 55 m² med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Denne lejlighed har desuden tre små balkoner.
Toværelseslejlighed nr. 25 med 2/3 sovepladser
- Nydelig lejlighed på kvisten med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Toværelseslejlighed nr. 26 med 2/3 sovepladser
- Nydelig lejlighed på kvisten i to plan med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Denne lejlighed har desuden en lille balkon.
Toværelseslejlighed nr. 27 med 2 sovepladser
- Nydelig lejlighed på kvisten på ca. 50 m² med opholdsrum med klassiske møbler, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar.
Toværelseslejlighed nr. 28 med 2/3 sovepladser
- Nydelig lejlighed i stueplan på ca. 50 m² med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Denne lejlighed har desuden en lille have.
Toværelseslejlighed nr. 29 med 2/3 sovepladser
- Nydelig lejlighed i stueplan på ca. 50 m² med opholdsrum med klassiske møbler, enkeltsovesofa, satellit-tv, telefon, aircondition og køkkenhjørne (med mikrobølgeovn og dansk kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Denne lejlighed har desuden en lille have.

Skjul teksten
 
 
search map