Feriebolig i Baveno ved Maggioresøen

Residence Carl & Do

 
Residence Carl & Do er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Carl & Do er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Plusserne er utvivlsomt søudsigten, de flotte lejligheder og adgang til swimmingpool (der overdækkes alt efter vejrforholdene), mens stedets umiddelbart eneste minus er den til tider befærdede kystvej, som adskiller Residence Carl & Do fra søbredden.

Adgang til pool i vandland

Byggeriet er fra 2005 og her på Residence Carl & Do findes reception (med natportier i højsæsonen), fjernsynsstue, bar, elevator, parkeringsplads og garage (mod betaling). Derudover er der vaskeri (mod betaling) og legerum med blandt andet legetøj, bordtennis og bordfodbold. Der er gratis adgang til swimmingpoolen i hotelkædens forlystelsespark Aquadventure Park, der ligger ca. 800 m herfra, men man betaler tillæg for at benytte forlystelser, vandrutschebaner og liggestole.

Læs mere om Residence Carl & Do

Alle lejligheder har balkon

De 62 lejligheder er pænt møblerede og råder alle over balkon (enten med eller uden søudsigt - dem med udsigt ligger på 3. sal og opefter). Alle lejlighederne råder over aircondition, internetadgang, satellit-tv, telefon, værdiboks, varmeanlæg og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Lejlighederne på Residence Carl & Do

Skjul teksten
 
 
search map