Hotel i Baveno ved Maggioresøen

Hotel Rigoli

 
Hotel Rigoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Rigoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Hotel Rigoli har du mulighed for at få den fuldendte ferie: hotellet ligger i første række ned til Maggioresøen og har egen lille søstrand. Trafikstøj er uden for hørevidde og Bavenos hyggelige restauranter og butikker ligger blot en spadseretur fra hotellet.

Hotellet har skønne udeområder med privat have og søstrand med parasoller og liggestole. Herfra er der en enestående udsigt over Maggioresøen og Borromee-øerne. Her er desuden en rummelig parkeringsplads til hotellets gæster og mulighed for selskab af hotellets to venligtsindede hunde.

Læs mere om Hotel Rigoli

Indenfor finder man både reception, bar, restaurant (halvpension muligt mod tillæg), elevator og læsesal. Morgenmaden serveres som buffet.

Værelse
- 10 pæne værelser med aircondition, satellit-tv, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Værelse med balkon og søudsigt
- 21 pæne værelser med aircondition, satellit-tv, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning (et enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger) og desuden balkon med søudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map