Anmeldelser af Hotel Carillon

 
Hotel Carillon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Carillon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Carillon

Læs personlige anmeldelser af Hotel Carillon som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Carillon. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt!

Min datter på 5 år og jeg oplevede det sødeste og mest hjælpsomme personale på hotellet. Alle smilte og var klar til at svare på spørgsmål. Morgenmaden var helt fantastisk lækker og de lavede god kaffe ;-). Det var super dejligt at der kun var 800 meter til Feriolo, aftensmad, lille supermarked, is og strand. Værelset var fint og det var rart med et badekar (når nu jeg havde min datter med). Udsigten udover søen var virkelig smuk og det var lækkert at kunne gå direkte ud fra værelset og til taressen. Min datter nød at kunne bade og soppe rundt i vandet og jeg slappede af og fik sol, mens hun legede på den lille legeplads hotellet havde i deres have. Der var en god stemning blandt de andre gæster også og man følte sig bare rigtig godt tilpas! :-)

Hotel Carillon
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Carillon
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map