Hotel i Baveno ved Maggioresøen

Hotel Carillon

Have og privat søstrand Restaurant Fælles opholdsstue
 
Hotel Carillon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Carillon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger på den rigtige side af kystvejen i kort afstand fra Bavenos hyggelige centrum og ca. 800 m fra bydelen Feriolo, hvor du finder et par restauranter.

Masser af søkyst og udeområder

Hotellet ejer hele 120 m kystlinie, som er udnyttet til have, terrasse, søstrand og fortøjringsplads til både. Ved siden af hotellet finder man meget belejligt en lille ERG benzintank, og hotellet tilbyder gratis parkering til gæster, som ankommmer i bil. Man ser faktisk kun hotellets mange positive sider under opholdet, men det skal for god ordens skyld nævnes, at kystvejen bagved og jernbanen lidt længere bagved igen kan give anledning til støj.

Læs mere om Hotel Carillon

Morgenmadssal med søudsigt

Indvendigt finder man reception, bar og en hyggelig fællesstue med fladskærms-tv. Der er i øvrigt elevator på hotellet. Fra morgenmadsrestauranten (indtages som buffet) er der en fin udsigt over hele søen. Få km fra hotellet ligger restaurant Serenella, som er en del af samme familie.

Værelser med balkon og søudsigt
- Værelserne har alle telefon, satellit-tv, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Alle værelser har desuden balkon og søudsigt. Mange af værelserne er moderniserede, mens andre står for tur. Enkeltværelserne er de samme som dobbeltværelserne, og enkelte af dobbeltværelserne har plads til op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Carillon

Læs personlige anmeldelser af Hotel Carillon som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Carillon. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt!

Min datter på 5 år og jeg oplevede det sødeste og mest hjælpsomme personale på hotellet. Alle smilte og var klar til at svare på spørgsmål. Morgenmaden var helt fantastisk lækker og de lavede god kaffe ;-). Det var super dejligt at der kun var 800 meter til Feriolo, aftensmad, lille supermarked, is og strand. Værelset var fint og det var rart med et badekar (når nu jeg havde min datter med). Udsigten udover søen var virkelig smuk og det var lækkert at kunne gå direkte ud fra værelset og til taressen. Min datter nød at kunne bade og soppe rundt i vandet og jeg slappede af og fik sol, mens hun legede på den lille legeplads hotellet havde i deres have. Der var en god stemning blandt de andre gæster også og man følte sig bare rigtig godt tilpas! :-)

Læs mere
 
search map