Hotel i Baveno ved Maggioresøen

Hotel Carillon

Have og privat søstrand Restaurant Fælles opholdsstue
 
Hotel Carillon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Carillon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baveno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger på den rigtige side af kystvejen i kort afstand fra Bavenos hyggelige centrum og ca. 800 m fra bydelen Feriolo, hvor du finder et par restauranter.

Masser af søkyst og udeområder

Hotellet ejer hele 120 m kystlinie, som er udnyttet til have, terrasse, søstrand og fortøjringsplads til både. Ved siden af hotellet finder man meget belejligt en lille ERG benzintank, og hotellet tilbyder gratis parkering til gæster, som ankommmer i bil. Man ser faktisk kun hotellets mange positive sider under opholdet, men det skal for god ordens skyld nævnes, at kystvejen bagved og jernbanen lidt længere bagved igen kan give anledning til støj.

Læs mere om Hotel Carillon

Morgenmadssal med søudsigt

Indvendigt finder man reception, bar og en hyggelig fællesstue med fladskærms-tv. Der er i øvrigt elevator på hotellet. Fra morgenmadsrestauranten (indtages som buffet) er der en fin udsigt over hele søen. Få km fra hotellet ligger restaurant Serenella, som er en del af samme familie.

Værelser med balkon og søudsigt
- Værelserne har alle telefon, satellit-tv, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Alle værelser har desuden balkon og søudsigt. Mange af værelserne er moderniserede, mens andre står for tur. Enkeltværelserne er de samme som dobbeltværelserne, og enkelte af dobbeltværelserne har plads til op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map