Hotel i Baveno ved Maggioresøen

Grand Hotel Dino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Dino ligger i Baveno helt ud til den smukke Lago Maggiore, med udsigt til de omkrandsende Alter. Hotellet fremgår storladent med en overdådig atmosfære og med alle de faciliteter som du kunne få brug for under dit ophold.

Restauranter og barer

Du kommer aldrig til at kede dig på Grand Hotel Dino. Hotellet leverer en lang række muligheder, som bla. inkluderer tre restauranter (Last Hall Restaurant er hotellets juvel, og tilbyder et førsteklasses måltid af lokale retter, Panorama Restaurant hvor du bla. kan nyde din morgenmad og måske en god frokost med udsigt til Lago Maggiore, og sidst men ikke mindst Tre Isole Restaurant, som tilbyder à la Carte). Desuden finder du to hyggelige barer som begge to indbyder til afslapning i en god atmosfære.

Pool og parkering

Blandt øvrige faciliteter på Grand Hotel Dino finder du en stor reception og lobby samt TV-stue, stor indendørs pool, udendørs pool i den store have, komplet med solstole, parasoller og søudsigt. Konferencefaciliteter samt parkeringsplads og garage. Desuden tilbyder Grand Hotel Dino følgende faciliteter mod et lokalt gebyr: sauna, tyrkisk bad, jacuzzi. Til børnene er her et legerum.

Læs mere om Grand Hotel Dino

Komfortable værelser

Hotellets 361 værelser er alle udstyret med Wi-Fi (1 GB pr. person pr. dag, forbrug herudover betales på stedet), telefon, LCD Sat-TV, minibar, aircondition (fra midten af Juni til midten af September), safetybox og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. En del værelser har desuden søudsigt i varierende grad. Visse værelser har også balkon.

Læs om værelserne på Grand Hotel Dino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map