Ferieboliger og hoteller i Baveno

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Baveno blev grundlagt omkring år 1000. Byen er i dag en af de største attraktioner ved Maggioresøen. Berømmelsen går helt tilbage til 1800-tallet, da borgerskabet valgte dette område til deres ferieophold og opførte her deres imponerende pragtvillaer.

Udflugter med båd

Der er togstation i byen og med direkte forbindelse til Milano, er det faktisk muligt at besøge Baveno uden bil. Der findes desuden bådruter til Stresa og til øerne, Isola Madre, Superiore og Bella samt til de meget smukke haver ved Villa Taranto. Får du brug for flere forslag til udflugter, ligger turistkontoret midt i byen på Piazza Dante Alighieri 14 (fra oktober til marts er her kun åbent om formiddagen, og resten af året holder de siesta midt på dagen).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Aktiviteter og talrige spisesteder

Byen er berømt for dens grubber med pink granit, der ligger mellem byen og Camosciobjerget. De besøgende kan vælge blandt talrige restauranter og butikker samt beskæftige sig med flere aktiviteter, bl.a. windsurfing, tennis, squash og trekking.

Læs mere om Baveno

Skjul teksten
 
 

Populært i Piemonte

search map