Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Baveno blev grundlagt omkring år 1000. Byen er i dag en af de største attraktioner ved Maggioresøen. Berømmelsen går helt tilbage til 1800-tallet, da borgerskabet valgte dette område til deres ferieophold og her opførte deres imponerende pragtvillaer.

Kort over Baveno 

Klik på kortet for et overblik over byen og de ferieboliger, vi tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Udflugter med båd

Der er togstation i byen og med direkte forbindelse til Milano, er det faktisk muligt at besøge Baveno uden bil. Der findes desuden bådruter til Stresa og til øerne, Isola Madre, Superiore og Bella samt til de meget smukke haver ved Villa Taranto. Får du brug for flere forslag til udflugter, ligger turistkontoret midt i byen på Piazza Dante Alighieri 14 (fra oktober til marts er her kun åbent om formiddagen, og resten af året holder de siesta midt på dagen).

Læs mere om Baveno

Aktiviteter og seværdigheder

Byen er især berømt for dens grubber med pink granit, der ligger mellem byen og Camosciobjerget. I byen ligger desuden en lille smuk kirke ved en plads, der jævnligt bruges til koncerter og andre kulturelle begivenheder. Byens besøgende kan også beskæftige sig med flere aktiviteter, bl.a. windsurfing, tennis, squash og ikke mindst trekking i områdets smukke natur, som byder på søer, floder og bjerge.

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Baveno 

Blandt vores hundredvis af ferieboliger i Italien, finder du et bredt udvalg af hoteller, ferielejligheder og andre boligformer i Piemonte. Alle ferieboliger vi tilbyder i Baveno og i resten af regionen besøges løbende af vores rejsekonsulenter. Derfor kan vi også give dig tips og råd, hvis du ønsker inspiration til oplevelser i området. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Baveno i din ferieperiode. Du kan klikke på de forskellige boliger i oversigten for at få en uddybende beskrivelse af faciliteter, beliggenhed osv. 

Lufthavne og lokal transport

Milanos største lufthavn, Milano Malpensa (lufthavnskode MXP) ligger nærmest Baveno. Lufthavnen har forbindelser til det meste af verden, men naturligvis flest ruter til europæiske destinationer - heriblandt Danmark. For danske ferierejsende er de direkte ruter til København med easyJet og SAS særligt interessante, men lufthavnen betjenes også af selskaber som Ryanair, Vueling og British Airways.

Trods den direkte togforbindelse til Milano kan det være en fordel at leje en bil til ferien. Det giver dig mulighed for at komme omkring til områdets seværdigheder i dit eget tempo. I de fleste tilfælde vil det mest praktiske være at bestille billeje i Milano Malpensa Lufthavn hjemmefra, så der står en bil klar til dig ved ankomst.

Pakkerejser til Baveno ved Maggioresøen

Du kan bestille din flyrejse og feriebolig i Baveno en samlet pakke her hos In-Italia Rejser. Det er både nemt og ligeså billigt som at bestille hver ting for sig. Bestiller du din ferie i Italien som en pakkerejse, vil din rejse desuden være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Du kan eventuelt også bestille billeje som en del af pakken.

Læs mere om vores pakkerejser til Maggioresøen

Restauranter og indkøb

Trods sin beskedne størrelse har Baveno takket være sin popularitet som ferieby talrige restauranter og butikker. Derudover skal du ikke køre ret langt for at komme til nabobyer som for eksempel Stresa med tilsvarende stort udvalg af spisesteder. Holder du ferie i en lejlighed med eget køkken, er det en oplagt chance for at handle ind på de små markeder, der afholdes ugentlig i områdets byer. Her er der normalt gode muligheder for at finde gode, lokale råvarer og delikatesser.

Skjul teksten
 
 
search map