Ferieboliger og hoteller i Barolo

Bageri på den lille plads Lokalt spisested
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette navn leder nok mere tankerne hen på en rigtig god flaske vin, end en by men navnet dækker faktisk også over byen Barolo. Det er netop her, at produktionen af vinen, som i folkemunde kaldes for ”rødvinens konge” tog sin begyndelse.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferie i Barolo er lig med vin

Byen Barolo ligger i distriktet Cuneo, hvor en række kommuner sammen udgør vindistriktet, som producerer den berømte Barolo-vin. Vinelskere og -kendere er derfor ofte begejstrede for at holde ferie i området, hvor det også er muligt at deltage i produktionen.

Barolo vinkælder i imponerende bygning

Derfor er det også her man finder den regionale Barolo-vinkælder – Enoteca Regionale Del Barolo. Dette museum hvor der er mulighed for vinsmagning – naturligvis – har til huse i Castello del Barolo, som er en imponerende bygning, som blev påbegyndt i 1000-tallet. Bygningen er så høj og grandios, at den knejser stolt over byens tage og kan ses på lang afstand.

Også interessant i Barolo

En anden historisk interessant bygning er kirken San Donato, hvor man kan se gravpladserne for Barolos tidligere herskere. I byen findes der også en del restauranter, så man efter sine besøg i vinens verden kan få stillet sulten.

Rejser til Barolo

Barolo ligger i regionen Piemonte tæt ved grænsen til Frankrig. Det er muligt at køre hertil fra fx. Nice, men hvis du rejser fra Danmark til Barolo, er lufthavnen i Torino den nærmeste - her slipper du med en køretur på ca. 1,5 time. Foretrækker du at undgå flyskift er det ofte nemmere at rejse til en af lufthavnene i Milano - herfra er der godt to timers køretid til Barolo.

Ferieboliger i Barolo-området

Hos In-Italia finder du en række håndplukkede hoteller, ferielejligheder og feriehuse i Barolo-området. Her kan du finde en passende indkvartering, og benytte den som base til at foretage udflugter i området, enten i egen bil eller lejebil.

Læs mere om Barolo

Skjul teksten
 
 
search map