Anmeldelser af Borgo Partiquilär

 
Borgo Partiquilär er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Partiquilär er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Partiquilär

Læs personlige anmeldelser af Borgo Partiquilär som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Partiquilär. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lis og familie fra Roskilde boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 26. til d. 30. juli 2010.

Begge steder var helt fantastiske :-)

Begge steder blev vi mødt af utrolig søde mennesker og der var pænt og rent.

Borgo di Partiquilär er også et skønt sted rigtig flot med fine blomster overalt....og en fantastisk udsigt fra swimmingpoolen. Man skal bare lige være opmærksom på at når man kører efter GPS (hvis man kommer fra Asti) kan den vælge den vej der er spærret pga en ødelagt bro. Det sikreste er at vælge vejen gennem Castello di Annone og Rocco d´Arazzo. Ydermere ligger der en kostald meget tæt på hvilket indimellem gi´r en lille landlig brise, så man skal ikke være for sart. Men vi nød vores 4 dage på stedet rigtig meget og ejeren er rigtig flink og hjælpsom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gitte fra Fredensborg boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 30. juli til d. 3. august 2010.

Det var rigtigt fint ! Alle 3 steder - men især Asti var forrygende dejligt og skønt. Super velholdt sted, flinke mennesker og suveræn udsigt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lisbeth og familien fra Hillerød boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Vi fik en fantastisk modtagelse af Davide der sammen med sin kone ejer stedet. Vi blev vist rundt på stedet og drog op i lejligheden med vin fra vinkælderen og syltetøj fra viktualiekælderen.

På Borgo Partiquilär afholder de bryllupper, så stedet er stort, men fordi det er fordelt på flere huse virker det ikke så stort men meget hyggeligt. Der er kun 3 ferielejligheder og i betragtning af dette er poolen dejlig stor. Stedet er blevet sat i stand og det er utrolig flot.
Borgo Patiquilär ligger lidt afsides men med flere små byer i nærheden. Vi fik Davide til at reservere bord på en lokal restaurant hvilket var en rigtig god oplevelse - Davide er i det hele taget meget hjælpsom og imødekommende og det er et sted man har lyst at vende tilbage til. Lejlighederne holder også en fin standard.

Til fremtidige gæster vil jeg anbefale at man benytter sig at Davides kendskab til området og lyst til at dele denne, så man ikke ender på en dårlig restaurant som vi gjorde en af dagene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pernille og Jimmi fra boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Asti, Borgo Particulär: Dette er et sted der skal opleves! Ikke kun fordi stedet i sig selv er lækkert og har fantastiske flotte udsigter, men også fordi at værten på stedet "David" er en rigtig original (på den gode måde). Han minder mest om en fransk kunstner, men er italiensk og hans familie har haft stedet i gennem flere generationer. Hans vinkælder er virkelig flot og hvis lejligheden byder sig, kan det være man bliver budt på konens hjemmelavede Limoncello! Vi havde et fantastisk ophold. Lejligheden var ikke prangende stilmæssigt, men ren, funktionel og der var ikke noget at sætte en finger på! Området er utrolig flot, men den nærmeste landsby (5 min's gang) er rimelig død..., der er dog et par på "alimentari'er" og selvfølgelig et sted hvor man kan få en espresso. Man skal køre lidt længere hvis man vil på restaurant. Hvis man vil smage på egnens vine (Primært moscato d'asti), er mulighederne bedst nede omkring Santo Stefano Belbo. Her kan Allesandro Boido (ca' d'gal) anbefales.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og rejsefæller fra Odense C boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 19. til d. 26. juli 2009.

Ligesom de andre år fandt vi let frem til vores destination, og der var ok afskiltning på vej derhen. Og hvilket syn der mødte os! Meget meget idyllisk sted! Desuden fik vi en yderst varm velkomst af værtsparret. Davide viste os straks vinkælder og forrådskammer og delte ud af varerne. Lejligheden var meget fin og funktionel, og rengøringen var helt i top. Der var pinligt rent overalt. Aircon’en var effektiv og nem at betjene. Vi boede fire personer sammen, og der var et lille køkken i lejligheden, men værtsparret mente ikke, at vi kunne nøjes med det, hvorefter vi fik tildelt et stort køkken i en separat, hyggelig bygning. Det var et fuldt udstyret køkken med både komfur, ovn, stort køleskab samt stor spiseplads. Poolområdet var utrolig lækkert og praktisk indrettet med toilet, omklædningsrum og fælles køleskab. Poolen var hele ugen ren og indbydende – Davide rensede den hver morgen. Værtsparrets egen passion for mad og vin smittede af på omgivelserne, hvor der var krydderurter og grøntsager i lange baner. Alt til fri afbenyttelse! Udendørsfaciliteterne var i top – der var både pizzaovn, grill og masser af steder til spisning. Desuden var alle udendørsarealer utrolig velholdte og indbydende. Davides engelskkundskaber var ikke de bedste, men det gav ikke problemer som sådan. Han var på anden måde god til at gøre sig forståelig og desuden meget hjælpsom og lydhør. Han kunne noget fransk og tysk, og det hjalp også kommunikationen godt på vej. Der var gode indkøbsmuligheder – ca. 15 min. kørsel til stort shoppingcenter med kæmpe supermarked. Endvidere tog det kun 20 min. at komme ind til Asti, hvor der var et bredt udvalg af spisesteder og butikker. Dette var vores tredje år med In-Italia, og Borgo Partiquilär har klart været det bedste sted, vi har boet. En super standard! Hele ugen følte vi os mere end velkomne og i gode hænder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Annette og Kurt fra Ballerup boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Sesam luk dig op - dette sted er fantastisk. Selve lejligheden var super ren og pæn men lidt kedelig. Udendørs faciliteterne opvejede det dog mere en rigeligt. Davide og hustru var enestående og gæstfrie udover det sædvanlige uden at virke påtrængende. De formåede at holde en fin distance og man kunne fornemme, de nød, når de kunne glæde os med marmelade, vin, frugt og grønt samt diverse krydderurter. Swimmingpool og faciliteterne heromkring var helt i top. Davide taler ikke meget engelsk, men forsøger. Vi lovede at øve os på italiensk indtil næste gang "vi ses". Vi kommer helt sikkert tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Torben og familie fra Kolding boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 12. til d. 18. juli 2009.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
ja især Piemonte var fantastisk. Fantastisk hjælpsom vært. Og dejlig stor pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Dorrit og rejsefælle fra Helsinge boede på Borgo Partiquilär i Asti fra d. 21. til d. 25. juli 2007.

Borgo Partiquilär var vi helt vilde med: Vi var 2 voksne, som fik en nyindrettet 2 værelses lejlighed med et fuldt udstyret køkken, hvor alt var nyt og skinnende rent.
Værtsparret, David og Yolanda, var fantastisk venlige, imødekommende og opmærksomme - kom uopfordret med ting, de mente, vi kunne mangle, forærede os vin og marmelader, samt arrangerede vinsmagning hos en vinproducent i nærheden.
Desuden har stedet en utrolig smuk beliggenhed, en skøn swimmingpool, fitnessrum, flotte omklædningsfaciliteter, en "selvbetjenings-urtehave", hvor vi frit kunne forsyne os med krydderurter, tomater, courgetter og aubergine, og meget mere.
Vi kan kun anbefale dette pragtfulde sted. Umiddelbart vurderer vi dog, at stedet på grund af rigtig mange stejle stentrapper ikke egner sig til familier med små børn, samt til gangbesværede personer.
Vi kan anbefale udflugter til bl.a. Asti, Barolo og Torino, som alle - især sidstnævnte - er meget smukke byer med fine seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map