Agriturismo i Asti

Borgo Partiquilär

 
Borgo Partiquilär er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Partiquilär er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os ude på landet ca. 15 km fra selve Asti, og som navnet antyder, så er der tale om et ganske særligt sted. Stedet ligger afskærmet og tilbagetrukket fra al bebyggelse, i rolige og fantastisk smukke omgivelser. De nærmeste byer er Montegrosso og Castel Dánone, hvor man kan gøre sine indkøb.

Så snart man kommer til porten, bliver man mødt af ejeren Davide Partiquilär (deraf navnet på stedet), med en varm velkomst og man føler sig hurtigt hjemme. Den lille klynge huse, som er opstået omkring nogle bondehuse fra 1800-tallet, er indrettet helt efter Davides hoved. Han har ladet sig inspirere af musik, som også er en del af hans profession.

Læs mere om Borgo Partiquilär

Den frodige have byder på oplyste stisystemer, picnicborde og et lille køkken med blandt andet pizzaovn, som gæsterne frit kan benytte sig af. Der findes også en stor fælles stue og køkken, en anden stue med internetadgang, et lille bibliotek og et skakrum(!).

Til lejlighederne er der overdækket parkering, og naturligvis et svømmebassin på 13 x 6 meter (fra 1,00 til 2,50 meter dybt), der ligger meget afskærmet med en fantastisk udsigt ud over de frodige omgivelser. Her er der liggestole og parasoller ved poolen samt privat omklædningsrum til hver lejlighed og grill.

De tre lejligheder er indrettet i en hjemlig stil, dog en smule kedelig med lidt ældre møblering. På Borgo Partiquilär finder man den ro som, man har behov for under sin ferie og har man nogle spørgsmål, skal Davide nok hjælpe med at svare på disse. Dette sted er perfekt til et par eller to, der ønsker afslapning i autentiske og smukke omgivelser.

Lejlighederne på Borgo Partiquilär

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type Cx)

består af opholdsstue/spisestue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (2 kogeplader), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 3 sovepladser (type C)

er fordelt på to etager og består af køkken samt stue, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med fransk seng, og badeværelse/toilet. Lejlighederne er udstyret med balkon.

Skjul teksten
 
 
search map