Anmeldelser af Alta Villa The Countryhouse

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Alta Villa The Countryhouse

Læs personlige anmeldelser af Alta Villa The Countryhouse som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alta Villa The Countryhouse. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

"Home away from home"

Vi havde fire dejlige dage hos Consuelo i hendes flotte Alta Villa. Der var styr på det hele, en dejlig morgenmad, og en fantastisk ro hvor vi kunne nyde den flotte udsigt. Faciliteterne var flotte og velfungerende, og vi kan varmt anbefale et hyggeligt besøg i Alta Villa.

Asti som feriedestination

Langhe området er fantastisk flot, særligt nede omkring Barbaresco og Alba. Asti som by var vi ikke så imponerede over, her foretrak vi klart Alba.

Alta Villa The Countryhouse
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Alta Villa The Countryhouse
Dobbeltværelse (Bordeaux) m. balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Moonfra

Antignano, Piemonte

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map